Etsi ja varaa
Tietoa Covid-19 / Koronavirukseen Liittyen

Koronavirus COVID-19 näyttää jatkavan leviämistä ja ymmärrämme sen huolen ja epävarmuuden, mitä tästä seuraa. Seuraamme tilanteen kehittymistä erittäin tarkkaan. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja teemme lukuisia eri toimenpiteitä varmistaaksemme kaikille turvallisen ja mukavan matkan. Emme peri muutoskuluja niiltä matkustajilta, jotka haluavat muuttaa varauksensa lähtöpäivää. Tämä koskee kaikkia reittejämme lähdöillä 30.04.2020 asti.

 

Voit itse muuttaa varauksesi lähtöpäivää kirjautumalla varauksellesi täältä


Viimeisimmät tiedot koronavirukseen ja matkaehtoihin liittyen löytyvät täältä


Viimeisin tieto koskien matkoja Tanskaan, Puolaan, Saksaan ja Latviaan


Matkat Latviaan

Nynäshamn - Ventspils & Liepāja to Travemünde

Matkusta kanssamme hurmaavaan Latviaan. Kuljetusaluksillamme Scottish Viking ja Stena Flavia löydät ravintolan, baarin ja Border Shoppimme. Matkustat yön yli valitsemassasi hytissä. Automatka Ventspilsistä pääkaupunkiin Riikaan kestää vain 2,5 tuntia


Nynäshamn - Ventspils

Tee Itämeren kierros ja ota lautta Ruotsista Latviaan!


Alk.    €49

Auto + kuljettaja

 

Liepaja - Travemunde

Nauti mukavasta merimatkasta Liepajasta Travemündeen!


Alk.    €79

Auto + kuljettaja

 

Lautat Latviaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line. 
Stena Linen lautat tarjoavat reitit Ruotsin Nynäshamnista ja Saksan Travemündestä Latviaan. Nynäshamn - Ventspils reittiä liikennöidään 25 kertaa viikossa ja Liepaja - Travemünde reittiä 10 kertaa viikossa.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

SSL