Etsi ja varaa
KORONAVIRUS | KASVOMASKI -VAATIMUKSET & PÄIVITYKSET LAIVOILLAMME

Nyt kun kaikki reittimme jatkavat taas säännöllistä liikennöintiä, olemme ottaneet käyttöön useita ylimääräisiä varotoimenpiteitä varmistaaksemme turvallisen ja mukavan matkan kaikille asiakkaillemme. Yleisten turvallisuutta koskevien ohjeiden mukaisesti kasvomaskin käyttäminen on pakollista satamissamme ja lautoillamme kaikilla Tanskan ja Ruotsin välisillä reiteillä sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlanninmerellä tilanteissa, joissa turvallista etäisyyttä muihin matkustajiin ei ole mahdollista noudattaa. Lue lisää turvallisuusohjeista Matkusta turvallisesti–sivultamme. Voit myös muuttaa varaustasi verkossa.

Matkat Latviaan

Laivat Nynäshamn - Ventspils & Liepāja - Travemünde

Matkusta kanssamme hurmaavaan Latviaan. Kuljetusaluksillamme Scottish Viking ja Stena Flavia löydät ravintolan, baarin ja Border Shoppimme. Matkustat yön yli valitsemassasi hytissä. Automatka Ventspilsistä pääkaupunkiin Riikaan kestää vain 2,5 tuntia


Nynäshamn - Ventspils

Tee Itämeren kierros ja ota lautta Ruotsista Latviaan!


Alk.    €49

Auto + kuljettaja

 

Liepaja - Travemunde

Nauti mukavasta merimatkasta Liepajasta Travemündeen!


Alk.    €79

Auto + kuljettaja

 

Lautat Latviaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line. 
Stena Linen lautat tarjoavat reitit Ruotsin Nynäshamnista ja Saksan Travemündestä Latviaan. Nynäshamn - Ventspils reittiä liikennöidään 25 kertaa viikossa ja Liepaja - Travemünde reittiä 10 kertaa viikossa.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

SSL