Lautta Halmstadiin ja Grenaahan

Matkusta lautalla Ruotsin Halmstadiin ja Tanskan Grenaahan Stena Nautican kyydissä. Rentoudu laivalla, nauti herkullinen ateria, hyödynnä tarjouksia laivan kaupassa ja nauti upeista merinäkymistä.  Ylitys kestää vain 4 tuntia 35 minuuttia ja voit valita joko päivä- tai yömatkan. Mitä tahansa valitsetkin, nautit upeasta matkakokemuksesta.

 

Grenaasta Halmstadiin Stena Nautican kyydissä

Matkusta Grenaasta Halmstadiin lautalla, ja pääset tutustumaan Ruotsin länsirannikkoon. Nauti ulkoilusta ja Hallandin pääkaupungin Halmstadin kauniista maaseudusta.    

 

Halmstad – Hallandin pääkaupunki

Halmstad on suosittu matkailukohde, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa, mukaan lukien ostosmahdollisuudet, hiekkarannat, golfkentät, historia ja kauniit maisemat. Tutustu Halmstadin linnaan ja Möllegårdin luonnonpuistoon, upeaan Danska Fall -vesiputoukseen sekä Lyngan hiekkadyyniin.

 

Risteile Halmstadin ja Grenaan välillä 

Stena Nauticalla voit katsoa elokuvan, ja lapset ihastuvat Game Zone -pelitilaamme sekä leikkialueeseen, jossa on runsaasti LEGO®-leluja.  Hemmottele itseäsi korottamalla matkustusluokkaasi Stena Plus Loungeen tai varaa hytti, joka tarjoaa entistäkin enemmän yksityisyyttä ja tilaa rentoutumiseen. Tulet nauttimaan Grenaasta ja muusta. 

 

Tutustu kaikkeen, mitä Grenaalla on tarjottavana

Kun matkustat lautalla Halmstadista Grenaahan, saavut Keski-Jyllantiin, josta voit käydä tutustumassa kaikkeen, mitä Tanskalla on tarjottavana. Nauti Grenaassa täydellisestä vierailusta, jonka aikana voit esimerkiksi käydä pitkillä rantakävelyillä ja erinomaisilla illallisilla. Tarjolla on myös muuta nähtävää ja koettavaa.  Lyhyen ajomatkan päässä on idyllisiä kyliä, joissa on ristikkokenteisia taloja, hyvin säilyneitä linnoja ja kartanoita sekä erinomaisia golfkenttiä. Tutustu Kattegat-keskuksessa haihin ja koe vielä enemmän jännittäviä hetkiä Pohjoismaiden suurimmassa huvipuistossa Djurs Sommerlandissa.

 

Joten miksi et pakkaisi autoa ja lähtisi autoilulomalle Stena Linen avulla?

Matkusta lautalla Ruotsin Halmstadiin ja Tanskan Grenaahan Stena Nautican kyydissä. Rentoudu laivalla, nauti herkullinen ateria, hyödynnä tarjouksia laivan kaupassa ja...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Nauticalla

Halmstadiin ja Grenaan

Alkaen € 63 /Auto+1

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAIVA
Tila

Reitin laivat

  • Stena Nautica
    Stena Nautica

Satamien sijainnit

Halmstadin satama
Grenaan satama

Ruotsin länsirannikolla sijaitsevaan Halmstadin satamaan on helppo tulla autolla, sillä moottoritielle pääsee pohjoisesta, etelästä ja idästä. Kaupunkiin pääsee myös junalla ja bussilla, ja jalan liikkeellä olevat pääsevät sukkulabussilla asemalta terminaaliin.

 

Tärkeää tietoa jalkamatkustajille

Jos matkustat kävellen, sinun on mentävä Halmstadin keskusasemalle ja tehtävä lähtöselvitys lähtöselvitysautomaatillamme saadaksesi tarkastuskorttisi. Näytä tarkastuskorttisi yhdessä henkilöllisyystodistuksesi kanssa ennen Stena Line -bussiin siirtymistä, joka vie sinut lautalle. Linja-autoon pääsee pyörätuolilla.

 

Huomaa: Sinun on oltava Halmstadin keskusasemalla vähintään 60 minuuttia ennen lähtöä, jotta pääset linja-autoon, joka vie sinut suoraan laivalle. Lauttaan tai bussiin ei voi nousta satamassa. Bussi ei voi pysähtyä ja noutaa matkustajia, kun se on lähtenyt. 

 

Voit matkustaa jalkamatkustajana 14.8.2022 asti keskiviikon ja sunnuntain välisillä aamulähdöillä Halmstadista.

 

Varaukset on tehtävä verkossa.

Näytä sivu Halmstadin satama

Grenaan satama Tanskan itärannikolla Jyllannin niemimaalla sijaitsee valtatie 16:n lopussa, joten sinne pääsee helposti autolla. Julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset kävelyetäisyydellä terminaalista.

Näytä sivu Grenaan satama

Matkusta Stena Nauticalla

Halmstadiin ja Grenaan

Alkaen € 63 /Auto+1

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.