Varaa paikka lemmikkialueelta

Stena Superfast -aluksilla Belfastin ja Cairnryan välisillä reiteillä laivassa on erillinen lemmikkialue, jossa sinä ja lemmikkieläimesi voitte viettää aikaa. Lemmikkialue on kannella 7, ja sinne voi tehdä varauksen etukäteen hintaan 19 €/lemmikkieläin (enintään kaksi lemmikkieläintä varausta kohden). Alueella on ilmaista teetä ja kahvia ja lemmikkieläimille vettä. Istumapaikkoja riittää 30 matkustajalle, ja tilaa on kymmenelle lemmikkieläinten kuljetuskopalle (enimmäismitat: pituus 91 cm x korkeus 62 cm x leveys 56 cm). Matkustajat ja lemmikkieläimet voivat rentoutua mukavassa ympäristössä ja nauttia matkustamisesta yhdessä! Lemmikkieläinten on pysyttävä kuljetuskopassaan ylityksen ajan kaikkien turvallisuuden ja hyvinvoinnin vuoksi.

 

Älä unohda varata lemmikkieläimen matkaa etukäteen! Kaikkien matkustajien, jotka haluavat matkustaa lemmikkieläinten kanssa lemmikkialueella, tulee tehdä ennakkovaraus ennen matkaa.

 

Lue lisää lemmikkialueen varaamisesta ja lemmikkieläinten kanssa matkustamista Irlanninmerellä koskevista käytännöistä. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja lemmikkieläimesi tervetulleiksi laivalle.

Lemmikkialueen usein kysytyt kysymykset

Sallimme enintään kaksi lemmikkieläintä varausta kohden lemmikkialueelle. Jos matkustat useamman kuin kahden lemmikkieläimen kanssa, ylimääräisille lemmikkieläimille on tehtävä ennakkovaraus lemmikkimajoitukseen tai ne on jätettävä ajoneuvoon. Jos matkustat jalkaisin useamman kuin kahden lemmikkieläimen kanssa ja olet varannut paikan lemmikkialueelta, ylimääräisille lemmikkieläimille on tehtävä ennakkovaraus lemmikkimajoitukseen, muutoin et voi matkustaa.

Vain seuraavia lemmikkieläimiä saa tuoda lemmikkialueelle: koirat, kissat, kanit, marsut, hamsterit ja fretit. Varauskohtainen lemmikkieläinten enimmäismäärä lemmikkialueella on kaksi. Lemmikkieläinten tulee pysyä kuljetuskopassa lemmikkialueella ylityksen aikana.

Kyllä. Lemmikkialueen tarkoituksena on tarjota lemmikkieläimille tarkoitettu, suljettu ja ennakkovarattava tila henkilöille, jotka matkustavat kuljetuskopassa olevan lemmikin kanssa. Turvallisuussyistä lemmikkieläinten on pysyttävä kuljetuskopassa koko ylityksen ajan ollessaan lemmikkialueella. Aluetta ei ole tarkoitettu vain koirille, joten lemmikkitilassa olevien erityyppisten ja -rotuisten lemmikkieläinten vuoksi kaikkien lemmikkieläinten on pysyttävä kuljetuskopassaan. Alue on suljettu tila ja tuntematon ympäristö kaikille lemmikkieläimille, joten sekä lemmikkieläinten että omistajien mukavuutta ja turvallisuutta varten kaikkien on noudatettava tätä sääntöä.

Lemmikkieläinten kuljetuskopan enimmäismitat ovat: pituus 91 cm x korkeus 62 cm x leveys 56 cm. Lemmikkieläinten on pysyttävä kuljetuskopassa koko ylityksen ajan ollessaan lemmikkialueella.

Kyllä, olemme varanneet kannelle 7 alueen, johon omistajat voivat viedä lemmikkieläimensä ulkoilmaan. Koiralla on oltava kaulapanta ja joustamaton hihna (korkeintaan 1,2 metriä), ja koiran on oltava aikuisen hallinnassa koko ajan ollessaan julkisella alueella. Lemmikkieläinten omistajille tarkoitettu alue on varustettu kylteillä, ja se on ainoa paikka kannella, jossa lemmikkieläimet ja omistajat voivat oleskella.

Jos koirasi ei ole aggressiivinen eikä ole koskaan ollut aggressiivinen ihmisiä tai muita eläimiä kohtaan, lemmikkieläimesi ei tarvitse käyttää kuonokoppaa.  Jos koirasi on aggressiivinen, sen on pidettävä kuonokoppaa koko ajan paitsi ollessaan kuljetuskopassa lemmikkialueella, lemmikkihytissä tai lemmikkimajoituksessa.

Lemmikkialue on Stena Superfastin kannella 7. Laivassa tiimimme voi ohjata sinut alueelle, kun tulet laivaan.

Lemmikkialueelle voi tehdä varauksen verkossa tai asiakaspalvelun kautta hintaan 19 €/lemmikkieläin. Kysyntä on suurta, joten suosittelemme varaamaan ajoissa. Paikka lemmikkialueelle on varattava ennakkoon ennen matkaa, sillä jos lemmikkialueella ei ole tilaa lemmikkieläimellesi, sen on pysyttävä ajoneuvossa tai mentävä lemmikkimajoitukseen.

Lemmikkialueelle pääsee numerokoodilla, jonka vain varauksen tehneet matkustajat tietävät. Saat numerokoodin, kun teet lähtöselvityksen ylitystä varten.

Kyllä. Kaikilla koirilla tulee olla laivalle tullessa kaulapanta ja joustamaton hihna (korkeintaan 1,2 m pitkä). Kaikki lemmikkieläimet on laitettava kuljetuskoppaan ennen lemmikkialueelle menoa.

Omistajat eivät saa turvallisuussyistä missään vaiheessa jättää lemmikkieläimiään lemmikkialueelle ilman valvontaa.

Kyllä, palveluskoirat ja opaskoirat voivat oleskella lemmikkialueella ja kaikilla julkisilla alueilla laivoillamme.

Palveluskoirien ei tarvitse pysyä kuljetuskopassa lemmikkialueella. Palvelus- ja opaskoirat voivat olla kaikilla laivan alueilla eikä niiden tarvitse olla kuljetuskopassa matkustaessaan Stena Linella.

Ei, kyseessä oli kannella 8 sijainnut väliaikainen alue matkustajille, jotka matkustivat lemmikkilaukuissa kuljetettavien lemmikkieläinten kanssa, eikä se ole enää käytössä nyt, kun lemmikkialue on auki.

Ei ole, lemmikkialueemme on vain Stena Superfastin aluksilla Belfastin ja Cairnryanin reitillä. Muilla laivoillamme käytössä on yhdistelmä lemmikkihyttejä, lemmikkimajoitusta ja lemmikkieläinten pitämistä ajoneuvoissa. Stena Vision Rosslaren ja Cherbourgin reitillä lemmikkieläinten kanssa matkustaville tarjotaan vain lemmikkihyttejä. Lemmikkimajoituksia ei ole saatavilla, eivätkä lemmikkieläimet saa pysyä ajoneuvoissa tällä aluksella.

Et voi, lemmikkialue on tarkoitettu vain lemmikkieläinten kanssa matkustaville henkilöille.