Mitkä ovat kustannukset matkapuhelimen käytöstä laivalla?

Voit käyttää matkapuhelintasi merellä ollessasi puheluiden soittamiseen, tekstiviestien lähettämiseen ja datakäyttöön.

 

On tärkeää huomata, että matkapuhelinverkon toimittaa Telenor Maritime, ja että puheluiden vastaanottaminen ja soittaminen, mobiilidatan käyttö sekä tekstiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen maksaa enemmän kuin maissa.

 

Sinulta veloitettavat kustannukset eivät ole Stena Linen hallinnassa – Stena Line ei määritä niitä, vaan oma matkapuhelinoperaattorisi. Jos matkapuhelimesi noutaa Telenor Maritime -verkon, sinun pitäisi saada tekstiviesti, jossa ilmoitetaan, että olet nyt Telenor Maritime -verkossa ja että puheluhinnat veloitetaan kansainvälisillä matkapuhelinhinnoilla, jotka ovat huomattavasti korkeampia kuin normaalit puhelukustannukset, ja tiedot niistä tulee saada omalta palveluntarjoajaltasi.

 

EU:n verkkovierailusäännöt ovat voimassa vain silloin, kun olet yhteydessä maanpäällisiin matkapuhelinverkkoihin,. Verkkovierailumaksut päättyivät EU-maissa 15. kesäkuuta 2017. EU:n sitova hintaraja ei ole voimassa, jos käytät matkapuhelintasi lautan satelliittiyhteyden kautta, joten verkko-operaattorisi asettamat maksut voivat olla korkeat.