Lautta Cherbourgiin ja Rosslareen

Matkusta suoraan Ranskaan ja Irlantiin Stena Horizon -lautalla. Näin pääset helposti Cherbourgiin ja Rosslareen! Tarjoamme alhaisimmat hinnat ja 6 lauttamatkaa viikossa, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan matkustusajan. Cherbourgiin ja Rosslareen liikennöivällä lautalla on miellyttävä matkustaa: nauti hyvä ateria ravintolassa, rentoudu drinkin äärellä baarissa tai katso elokuva Movie Lounge -elokuvateatterissa.  Suosittelemme hytin varaamista etukäteen, jotta voit satamaan saapumisen jälkeen jatkaa matkaasi rentoutuneena ja virkistäytyneenä. Jos otat lemmikkieläimiä mukaan, ne voivat matkustaa ilmaiseksi, jos ne jäävät ajoneuvoosi. Voit myös varata koiramajoituksen ennakkoon nimellistä maksua vastaan ylityksen ajaksi. 

 

Purjehdi suoraan Rosslaresta Cherbourgiin

Kun matkustat lautalla Cherbourgiin, saavut Ranskan luoteisosaan. Cherbourgin satamasta pääset suoraan Normandian ja Bretagnen alueille, missä voit tutustua kaikkiin Pohjois-Ranskan nähtävyyksiin ja kokea ikimuistoisen loman.

 

Cherbourg – portti Ranskaan ja siitä eteenpäin 

Pohjois-Ranskaan kannattaa mennä automatkalle – voit nauttia siellä Mont St. Michelin luostarisaaren ja Bayeux’n seinävaatteen kaltaisista nähtävyyksistä sekä upeista maisemista. Matkusta eteenpäin Pariisiin ja nauti tämän upean pääkaupungin lukuisista nähtävyyksistä. 

 

Cherbourgista Rosslareen – irlantilainen vieraanvaraisuus odottaa

Matkusta lautalla Wexfordin Rosslareen, Irlannin aurinkoiseen kaakkoisosaan. Täällä voit tutustua kauniiseen rannikoon, jonka jyrkät kalliot ja upeat maisemat ihastuttavat. Matkusta kaupunkeihin, kuten Dubliniin, Corkiin ja Limerickiin. Ne ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Rosslaresta. Nauti irlantilaisesta vieraanvaraisuudesta, jota koet varmasti matkan varrella. 

 

Tutustu Irlannin historialliseen itäosaan Rosslaresta käsin 

Irlannin kaakkoisimmassa kulmassa on enemmän historiaa kuin missään muualla maassa. Irlannin historiallisessa itäosassa vieraileminen on kuin satukirjan avaaminen. Waterfordin, Kilkennyn ja Wexfordin ydinalueet ovat kaikki historiansa muovaamia. Näillä vehreillä maa-alueilla kohtaat kauniita viheralueita ja kiehtovia kaupunkeja, joilla on myrskyisä historia.

Matkusta suoraan Ranskaan ja Irlantiin Stena Horizon -lautalla. Näin pääset helposti Cherbourgiin ja Rosslareen! Tarjoamme alhaisimmat hinnat ja 6 lauttamatkaa...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Stena Horizonilla

Cherbourgiin ja Rosslareen

Alkaen € 199 /Auto+1

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAIVA
Tila

Reitin laivat

  • Stena Horizon
    Stena Horizon

Satamien sijainnit

Cherbourgin satama
Rosslaren satama

Cherbourg-Octeville on kaunis merellinen kaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Ranskan sydämessä ja tarjoaa upean valikoiman ravintoloita ja baareja sekä uskomattoman sataman.

 

Satama on myös lähellä joitakin Ranskan parhaita nähtävyyksiä ja suuria kaupunkeja. Cherbourg sijaitsee vain yhden tunnin matkan päässä Bayeux’n kaupungista (Bayeux Tapestryn kotipaikka) N13:lla. Yhden tunnin ja 30 minuutin kuluttua voit saapua Caenin kaupunkiin, ja kahden tunnin ajomatka vie sinut uskomattomaan Mont Saint-Micheliin. Pariisi on neljän tunnin ajomatkan päässä, ja sinne pääsee helposti A13:lla.

Näytä sivu Cherbourgin satama

Rosslare Europort sijaitsee Rosslaren satamassa N25:n päässä, ja se on merkitty selkeästi kaikkiin satamaan johtaviin liikenneopasteisiin. Satamaan on 20 minuuttia Wexfordista, 1 tunti 20 minuuttia Waterfordista, 1 tunti 45 minuuttia Kilkennystä, 2 tuntia 15 minuuttia Dublinista ja 3 tuntia Corkista.

 

Rosslare on pieni kylä, jossa on ruokakauppa, pankki, hotelleja, majataloja, pubeja ja ravintoloita.

Näytä sivu Rosslaren satama

Matkusta Stena Horizonilla

Cherbourgiin ja Rosslareen

Alkaen € 199 /Auto+1

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.