Lähde risteilylle Puolaan

Hemmottele itseäsi rentouttavalla risteilyllä – kauniita näkymiä, raitista ilmaa, ostosmahdollisuuksia laivalla alennettuun hintaan ja hyvää ruokaa.

 

24 tuntia kestävä risteily Puolaan on täydellinen tauko arjesta. Nauti laivan mukavasta ilmapiiristä, kauniista merimaisemista ja kodikkaasta hytistä. Tervetuloa laivalle!

 

Joka viikonloppu Stena Visionilla ja Stena Spiritillä 25.3. asti voit yhdistää upeat alennusostokset laivan kaupasta elävään musiikkiin ja jopa bingoon ja tietokilpailuun!

 

Laivalla on lisäviihdettä perjantaina kello 19.30 lähtevällä ylityksellä ja lauantaina sekä kello 9.00 että 21.00 lähtevillä ylityksillä.

 

Kohokohdat

Elävää musiikkia One Man Bandin esittämänä Metropolitan Barissa. Kolme esityskertaa matkan aikana.

Bingo Stena Line -palkintoineen Metropolitan Barissa iltapäivällä.

Musiikki-/matka-/elokuvatietokilpailut osana viihdetarjontaa iltapäivällä

 

Ehdot

Stena Linen liiketoimintaehdot koskevat kaikkia varauksia ja matkoja:

 

  • Tämä tarjous on voimassa saatavuuden mukaan sekä määrätyille päiville ja lähdöille.
  • Se ei ole voimassa minkään muun tarjouksen, alennuksen tai kampanjan yhteydessä, mukaan lukien Tesco Clubcard Boost -rahakkeet.
  • Varausmaksu koskee muita kuin verkkovarauksia.
  • Kaikkiin hintoihin sisältyy pieni maksu osana kuljetusalan pyrkimystä tulla entistä ympäristöystävällisemmäksi ja luontoa kunnioittavammaksi. Uusi yläraja polttoaineen rikkipitoisuudelle on otettu käyttöön, ja nämä maksut koskevat kaikkia varauksia.

Matkusta Karlskronasta Gdyniaan

Rentoudu laivalla

Alkaen 20 €/henkilö,

Älä jää paitsi upeista laivatarjouksista!

Matkusta Karlskronasta Gdyniaan

Rentoudu laivalla

Alkaen 20 €/henkilö,

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.