Nauti päiväretkestä Ruotsiin

Mitä voit tehdä yhden päivän aikana?  Lähde päiväretkelle Göteborgiin Frederikshavnista joko jalkaisin tai autolla ja säästä jopa 50 % perushinnoista!

 

Göteborg tunnetaan kanaaleistaan, vehreistä bulevardeistaan ja kapeista kävelykaduistaan, joten siellä todella kannattaa viettää koko päivä.  Kaupunki, joka on tunnettu taiteestaan ja historiastaan, on täydellinen valinta monien gallerioiden ja museoiden tutustumiseen.  Jos kaipaat jotain muuta terapiaa, suuntaa Södra Larmgatanin, Vallgatanin ja Kungsgatanin ostoskaduille.  Göteborg on todellinen herkkusuiden kaupunki, jossa on lukuisia hienoja ravintoloita – muista käydä myös Feskekôrka-kalatorilla. Liseberg, kuuluisa huvipuisto lukuisine laitteineen ja nähtävyyksineen, on hauska paikka kaikenikäisille.  Lisebergin joulun juhlinta ja juhlatunnelma toreineen, esityksineen sekä miljoonine valoineen on todella upea kokemus.

Göteborg odottaa – varaa matkasi jo tänään!

 

Jos olet 16- tai 17-vuotias ja sinun on matkustettava ilman vanhempiasi, sinun on tuotava heiltä valtakirja.

Koe Göteborg

Nauti päivästä Ruotsissa

Säästä jopa 50 %

Älä jää paitsi tästä upeasta tarjouksesta!

Koe Göteborg

Nauti päivästä Ruotsissa

Säästä jopa 50 %

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä asiakastukeen