Etsi ja varaa
KORONAVIRUS | KASVOMASKI -VAATIMUKSET & PÄIVITYKSET LAIVOILLAMME

Nyt kun kaikki reittimme jatkavat taas säännöllistä liikennöintiä, olemme ottaneet käyttöön useita ylimääräisiä varotoimenpiteitä varmistaaksemme turvallisen ja mukavan matkan kaikille asiakkaillemme. Yleisten turvallisuutta koskevien ohjeiden mukaisesti kasvomaskin käyttäminen on pakollista satamissamme ja lautoillamme kaikilla Tanskan ja Ruotsin välisillä reiteillä sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlanninmerellä tilanteissa, joissa turvallista etäisyyttä muihin matkustajiin ei ole mahdollista noudattaa. Lue lisää turvallisuusohjeista Matkusta turvallisesti–sivultamme. Voit myös muuttaa varaustasi verkossa.

Matkat Saksaan

Göteborg - Kiel | Trelleborg - Rostock

Saksa on täydellinen kohde viikonloppumatkalle tai automatkalle. Voit matkustaa auton kanssa tai ilman autoa päivällä tai yöllä meidän Stena Scandinavica ja Stena Germanica lautoilla. Käytä tilaisuutta hyväksi viettää muutama päivä Saksassa.


Asuntovaunulla Saksaan
Göteborg - Kiel

Käytä hyväksesi yön yli kestävää laivamatkaa - näin matkasi edistyy 500 km sillä välin kun sinä nukut ja lepäät seuraavaa etappia varten! Alk.    €65

Auto + kuljettaja

 

Lautat Saksaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line linjat 
Stena Line lautat tarjoavat joka päivä matkoja Ruotsista Saksaan reiteillä Göteborg – Kiel sekä Trellborg – Rostock ja Trelleborg - Sassnitz. Sivustollamme löydät lauttayhteydet, tarkistat hinnat sekä ostat lauttaliput.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

SSL