Etsi ja varaa

Matkat Saksaan

Göteborg - Kiel | Trelleborg - Sassnitz | Trelleborg - Rostock

Saksa on täydellinen kohde viikonloppumatkalle tai automatkalle. Voit matkustaa auton kanssa tai ilman autoa päivällä tai yöllä meidän Stena Scandinavica ja Stena Germanica lautoilla. Käytä tilaisuutta hyväksi viettää muutama päivä Saksassa. Älä unohda käydä Sassnitzin Border Shopissa matkalla kotiin.


Asuntovaunulla Saksaan
Göteborg - Kiel

Käytä hyväksesi yön yli kestävää laivamatkaa - näin matkasi edistyy 500 km sillä välin kun sinä nukut ja lepäät seuraavaa etappia varten! Alk.    €65

Auto + kuljettaja

 

Sassnitz - Trelleborg
Trelleborg - Sassnitz

Nopein tapa matkustaa Ruotsin ja Saksan välillä. Matka kestää vain neljä tuntia ja viisitoista minuuttia. Tutustu kauniiseen Rügeniin, hemmottele itseäsi kylpylässä tai aja autollasi Berliiniin.


Alk.    €25

Auto + kuljettaja

 

Lautat Saksaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line linjat 
Stena Line lautat tarjoavat joka päivä matkoja Ruotsista Saksaan reiteillä Göteborg – Kiel sekä Trellborg – Rostock ja Trelleborg - Sassnitz. Sivustollamme löydät lauttayhteydet, tarkistat hinnat sekä ostat lauttaliput.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

SSL