Etsi ja varaa
Tietoa Covid-19 / Koronavirukseen Liittyen

Koronavirus COVID-19 näyttää jatkavan leviämistä ja ymmärrämme sen huolen ja epävarmuuden, mitä tästä seuraa. Seuraamme tilanteen kehittymistä erittäin tarkkaan. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja teemme lukuisia eri toimenpiteitä varmistaaksemme kaikille turvallisen ja mukavan matkan. Emme peri muutoskuluja niiltä matkustajilta, jotka haluavat muuttaa varauksensa lähtöpäivää. Tämä koskee kaikkia reittejämme lähdöillä 30.6.2020 asti.

 

Voit itse muuttaa varauksesi lähtöpäivää kirjautumalla varauksellesi täältä


Viimeisimmät tiedot koronavirukseen ja matkaehtoihin liittyen löytyvät täältä


Viimeisin tieto koskien matkoja Tanskaan, Puolaan, Saksaan ja Latviaan


Jos olet epävarma matkasi suhteen, voit halutessasi muuttaa matkavarauksesi avoimeksi lipuksi. Tämä koskee kaikkia varauksia, joiden lähtöpäivä on ennen 30.6.2020. Tällöin alkuperäinen varaus perutaan, mutta varauksen arvo jää käyttöösi vuoden 2020 tai 2021 lähdöille. Uusi varaus tulee tehdä 30.11.2020 mennessä. Voit muuttaa varauksesi itse avoimeksi lipuksi nettisivullamme kohdassa “Omat sivut”. Siihen tarvitset vain varausnumeron ja sähköpostiosoitteesi. 

Matkat Saksaan

Göteborg - Kiel | Trelleborg - Rostock

Saksa on täydellinen kohde viikonloppumatkalle tai automatkalle. Voit matkustaa auton kanssa tai ilman autoa päivällä tai yöllä meidän Stena Scandinavica ja Stena Germanica lautoilla. Käytä tilaisuutta hyväksi viettää muutama päivä Saksassa.


Asuntovaunulla Saksaan
Göteborg - Kiel

Käytä hyväksesi yön yli kestävää laivamatkaa - näin matkasi edistyy 500 km sillä välin kun sinä nukut ja lepäät seuraavaa etappia varten! Alk.    €65

Auto + kuljettaja

 

Lautat Saksaan, lauttaliput, risteilyt – Stena Line linjat 
Stena Line lautat tarjoavat joka päivä matkoja Ruotsista Saksaan reiteillä Göteborg – Kiel sekä Trellborg – Rostock ja Trelleborg - Sassnitz. Sivustollamme löydät lauttayhteydet, tarkistat hinnat sekä ostat lauttaliput.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

SSL