Etsi ja varaa
Hinnat alk. € 49,-

Auto + kuljettaja

Nynäshamn-Ventspils

Laivat Ruotsin Nynäshamnista Latvian Ventspilsiin

Stena Line tarjoaa nautinnollisen lauttamatkan Nynäshamnista Ruotsista Ventspilsiin Latviaan. Lähtösatamana Ruotsissa on nyt uusi Tukholman Norvikin satama noin neljä kilometriä Nynäshamnin keskustasta. Mikset ottaisi autoasi ja nauttisi vapaudesta ja joustavuudesta mennä omaan tahtiisi mihin tahansa haluatkin? Sen lisäksi ilman matkatavararajoituksia voit ottaa mukaan kaiken tarvitsemasi ilman lisämaksuja!


Alla voit lukea lisää eduista ja erikoistarjouksista, hyteistä, myymälöistä, baarista ja ravintolasta sekä muista lauttamme aktiviteeteista.


Huom! Myös tällä reitillä olemme siirtyneet toimimaan ilman käteistä valuuttaa. Laivan myymälässä, ravintolassa ja baarissa voi tehdä ostoksia ainoastaan luottokortilla. 


Auringonlasku laivan kannella matkalla Ruotsista Latviaan
Lautalla

Stena Linelle on tärkeää, että viihdyt matkallasi hyvin ja saavut tyytyväisenä ja rentoutuneena perille. Laivalla voit rentoutua viihtyisässä ympäristössä, voit tehdä edullisia ostoksia laivan myymälässä, nauttia herkullisesta ateriasta laivan ravintolassa ja ihalla upeita merimaisemia. Tiimimme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi laivallemme.

Aikataulu
  • Stena Hollandica on otettu väliaikaisesti pois liikenteestä

Lähtöselvitysaika viimeistään


Ei lähtöjä saatavilla

Lähtö Saapuminen Kesto Lautta

Ei lähtöjä saatavilla

Lähtö Saapuminen Kesto Lautta