Etsi ja varaa
Hinta alk. € 60,-

Auto + kuljettaja

Lautta Halmstadista Grenaan

Suora ja nopea laivareitti Ruotsista Tanskaan

Uusi Halmstad - Grenå lauttareitti (aikaisemmin reitti Varberg - Grenå) avattiin 02.02.2020. Grenå Tanskassa tunnetaan myös sen englanninkielisellä nimellä Grenaa. Århus,uudelta nimeltään Aarhus, on Tanskan toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee vain noin 60 km:n päässä Grenåsta. Tämä Halmstad - Grenå reitti liikennöidään viihtyisällä Stena Nautica -lautallamme. Lautta tarjoaa laajan valikoiman palveluita, herkullista ruokaa ja juomaa sekä hyvää viihdettä. Joten laivalla sinulla on hyvää aikaa rentoutua perheesi ja ystäviesi kanssa ja pitää pientä taukoa auton ratista. Jos matkustat matkailuautolla tai sinulla on mukana asuntovaunu, tämä on paras reitti lomalle Tanskaan.


Huom! Tällä reitillä ei enää käytetä käteistä valuuttaa. Laivan ravintoloissa, kahviloissa, baareissa ja myymälässä voi tehdä ostoksia Visa ja Mastercard -luottokorteilla.


Lapset katselevat aurinkoista merimaisemaa laivan kannella
Mikä odottaa sinua lautalla?

Voit syödä hyvää ruokaa jossakin lauttamme ravintoloista tai kahvilassamme. Lautallamme on leikkihuone (sesongin aikana lapsille on tarjolla viihdettä), pelejä ja elokuvateatteri sekä myymälä, jossa on runsaasti erikoistarjouksia.

Edut Stena Linella

Miksi kannattaa matkustaa Stena Linen reitillä Halmstad & Grenå?

 
     
 black check icon  Lyhyt ylitys päivällä tai yöllä  
     
 black check icon  Suora reitti Ruotsista Tanskaan  
     
 black check icon  Moderni laiva ja hyvät palvelut  

Aikataulu
  • Stena Hollandica on otettu väliaikaisesti pois liikenteestä

Lähtöselvitysaika viimeistään


Ei lähtöjä saatavilla

Lähtö Saapuminen Kesto Lauttareitti

Ei lähtöjä saatavilla

Lähtö Saapuminen Kesto Lauttareitti