Etsi ja varaa

Ho, ho ho! Santa Line


Santa Line
Santa Line

Tee matkastasi unohtumaton – eikä pelkästään itsellesi vaan muista myös läheisiäsi. Tee jouluostokset edullisesti laivalta ja ilahduta ystäviäsi ja läheisiäsi mukavilla lahjoilla. Voit luottaa siihen, että millä tahansa laivallamme matkustatkin, teet hyviä ostoksia edulliseen hintaan. Ja muista hemmotella myös itseäsi: Tänä syksynä myymälöissämme on paljon hyviä juoma- ja makeistarjouksia joulunpyhiä varten. Kaikilla on lupa odottaa hieman ekstraa. Etenkin jouluna!

Göteborg - Frederikshavn

Heti kun olet noussut lautalle, olet jättänyt arjen taaksesi. Täällä sinun on helppo rentoutua. Istahda alas vaikka pidemmäksi aikaa ravintolassa, anna silmiesi levähtää merelle.


Alk.    €39

Auto + kuljettaja


Halmstad - Grenå

On useita syitä miksi Stena Nautica on perheiden suosikki matkalla Tanskaan ja Jyllantiin. Asuntoautolla tai -vaunulla tämä on paras oikotie lomalle. Nyt uusi lauttareitti Halmstad - Grenå.


Alk.    €40

Auto + kuljettaja


Yllätys
Ohoi seilorit!

Auta Kapteeni Kennethiä ajamaan pois lokkeja, yhdistämään reittejä, purkamaan tavaroita ja auta häntä myös monessa muussa puuhassa. Voit myös kilpailla yhdessä ystäviesi ja perheesi kanssa. Kerää pelipisteitä, joita voit käyttää oikeasti laivan kaupoissa.


Yllätys