Lautalla Hanko ja Nynäshamn

Matkusta Ruotsin Nynäshamnin ja Suomen Hangon välillä Stena Linen uusimmalla reitillä, joka avataan huhtikuussa. Matkusta mukavasti Ruotsin ja Suomen legendaaristen rannikoiden välillä 13 tunnin laivamatkalla Stena Urdilla ja Stena Gothicalla. Reitillä voit nauttia mukavasta istumapaikasta, viihteestä, herkullisista ruoka- ja juomavaihtoehdoista sekä aurinkokannelta avautuvista häikäisevistä näkymistä. Varaa henkilökohtainen hytti lisärentoutumista ja yksityisyyttä varten – nelijalkaisille ystävillesi on tarjolla jopa lemmikkihyttejä. Uusi reittimme on viimeisin tapa, jolla yhdistämme matkustajia ympäri Eurooppaa. Tervetuloa laivaan. 

 

Nynäshamnista Hankoon – portti Suomeen

Hangon satamakaupunki sijaitsee Suomen etelärannikolla, ja se on portti Pohjoismaiden kulttuuriin ja luonnonkauneuteen. Pieni satamakaupunki kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä tarjoaa sukelluksen suomalaiseen elämäntapaan maan tunnusomaisesta mukavuuteen, kauniisiin luonnonmaisemiin ja maailmanluokan suomalaiseen ruokaan. Seikkailusi Suomessa alkaa Hangosta ... Vaikka tekemistä onkin niin paljon, et erehdy vaikka viettäisit koko matkan tutustuen sen ainutlaatuiseen viehätysvoimaan. 

 

Tutustu Suomen etelärannikoon

Manner-Suomen eteläisin kaupunki Hanko on eloisa kulttuurikeskus, joka ylpeilee upeiden rantojen täyttämällä 130 kilometrin rantaviivalla. Ero Suomen vilkkaaseen pääkaupunkiin, Helsinkiin, on suuri, ja Hangossa yhdistyvät maan pikkukaupunkien viehätysvoima ja aivan ainutlaatuiset kokemukset. Vietä aikaasi tutustumalla vehreisiin patikointipolkuihin, purjehdi tutustumaan saariston kauniiseen luontoon tai nauti vain auringosta yhdessä Suomen upeimmista rantakohteista. 

 

Lähde automatkalle Hangosta Nynäshamniin

Nynäshamn sijaitsee Ruotsin maalauksellisella Södertörnin niemimaalla, ja se on niin paikallisten kuin turistienkin suosima kohde. Nynäshamn on täydellinen tukikohta unohtumattomalle lomalle, olitpa sitten tutustumassa Tukholman ainutlaatuiseen metropolin elämäntapaan, vierailemassa saariston eri saarilla tai suuntaamassa ajomatkalle halki Kaakkois-Ruotsin. 

 

Tutustu Nynäshamniin ja Ruotsin itärannikkoon

Nynäshamnin patikointireiteillä on paljon uskomattomia maisemia ja loputtomia valokuvausmahdollisuuksia, ja kaupunki tarjoaakin luonnonkauneudestaan tunnetun maan upeimpia vaellusmaisemia. Viehättävä satamakaupunki on saarten ympäröimä, ja niihin on helppo tutustua kajakkiretkillä. Lisäksi vilkas pääkaupunki Tukholma on vain tunnin ajomatkan päässä... Tuosta ajomatkasta tulee vieläkin ikimuistoisempi, jos pysähdyt matkalla Tyrestan kansallispuistoon. 

Matkusta Ruotsin Nynäshamnin ja Suomen Hangon välillä Stena Linen uusimmalla reitillä, joka avataan huhtikuussa. Matkusta mukavasti Ruotsin ja Suomen legendaaristen...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Urdilla ja Stena Gothicalla

Nynäshamniin ja Hankoon

Alkaen € 72 yksisuuntainen, auto ja kuljettaja

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAIVA
Tila

Reitin laivat

  • Urd
    Urd
  • Stena Gothica
    Stena Gothica

Satamien sijainnit

Hangon satama
Nynäshamnin satama

Matkusta uudella reitillämme Hangosta Nynäshamniin! Hanko sijaitsee Suomen etelärannikolla. Satamaan pääsee pääportilta, joka on vastapäätä Korsmaninkadun toriaukiota.

Näytä sivu Hangon satama

Laivamme lähtevät uudesta Norvikin terminaalista, joka on neljän kilometrin (10 minuutin ajomatkan) päässä Nynäshamnin keskustasta. Uudelle terminaalille on tarjolla useita taksipalveluita rautatie-/linja-autoasemalta.

Näytä sivu Nynäshamnin satama

Matkusta Urdilla ja Stena Gothicalla

Nynäshamniin ja Hankoon

Alkaen € 72 yksisuuntainen, auto ja kuljettaja

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.