Lautalla Hankoon ja Nynäshamniin

Purjehdi uusimmalla reitillämme Ruotsin Nynäshamnin ja Suomen Hangon välillä. Matkusta mukavasti Stena Urd- ja Stena Gothica -aluksilla 13 tunnin ylityksellä. Laivalla ollessasi voit nauttia mukavasta istumapaikasta, viihteestä, hyvästä ruoasta ja juomasta sekä upeista näköaloista aurinkokannelta. Varaa hytti rentoutuaksesi ja saadaksesi yksityisyyttä – saatavilla on myös lemmikkihyttejä.

 

Toivotamme sinut tervetulleeksi laivaan. 

 

Nynäshamnista Hankoon – portti Suomeen

Hangon satamakaupunki sijaitsee Suomen etelärannikolla, ja se on portti Pohjoismaiden kulttuuriin ja luonnonkauneuteen. Pieni satamakaupunki kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä tarjoaa sukelluksen suomalaiseen elämäntapaan maan tunnusomaisesta mukavuudesta kauniisiin luonnonmaisemiin ja maailmanluokan suomalaiseen ruokaan. Seikkailusi Suomessa alkaa Hangosta... Vaikka tekemistä onkin niin paljon, et erehdy, vaikka viettäisit koko matkan tutustuen sen ainutlaatuiseen viehätysvoimaan. 

 

Tutustu Suomen etelärannikkoon

Manner-Suomen eteläisin kaupunki Hanko on eloisa kulttuurikeskus, joka ylpeilee upeiden rantojen täyttämällä 130 kilometrin rantaviivalla. Ero Suomen vilkkaaseen pääkaupunkiin, Helsinkiin, on suuri, ja Hangossa yhdistyvät maan pikkukaupunkien viehätysvoima ja aivan ainutlaatuiset kokemukset. Vietä aikaasi tutustumalla vehreisiin patikointipolkuihin, purjehdi tutustumaan saariston kauniiseen luontoon tai nauti vain auringosta yhdessä Suomen upeimmista rantakohteista. 

 

Lähde automatkalle Hangosta Nynäshamniin

Nynäshamn sijaitsee Ruotsin maalauksellisella Södertörnin niemimaalla, ja se on niin paikallisten kuin turistienkin suosima kohde. Nynäshamn on täydellinen tukikohta unohtumattomalle lomalle, olitpa sitten tutustumassa Tukholman ainutlaatuiseen metropolin elämäntapaan, vierailemassa saariston eri saarilla tai suuntaamassa ajomatkalle halki Kaakkois-Ruotsin. 

 

Tutustu Nynäshamniin ja Ruotsin itärannikkoon

Nynäshamnin patikointireiteillä on paljon uskomattomia maisemia ja loputtomia valokuvausmahdollisuuksia, ja kaupunki tarjoaakin luonnonkauneudestaan tunnetun maan upeimpia vaellusmaisemia. Viehättävä satamakaupunki on saarten ympäröimä, ja niihin on helppo tutustua kajakkiretkillä. Lisäksi vilkas pääkaupunki Tukholma on vain tunnin ajomatkan päässä... Tuosta ajomatkasta tulee vieläkin ikimuistoisempi, jos pysähdyt matkalla Tyrestan kansallispuistoon. 

Purjehdi uusimmalla reitillämme Ruotsin Nynäshamnin ja Suomen Hangon välillä. Matkusta mukavasti Stena Urd- ja Stena Gothica -aluksilla 13 tunnin...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Urdilla ja Stena Gothicalla

Nynäshamn ja Hanko

Alkaen € 72 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAIVA
Tila

Reitin laivat

  • Urd-lautta merellä
    Urd
  • Stena Gothican lautta lähtee satamasta
    Stena Gothica

Satamien sijainnit

Kartta, jossa näkyvät reitit ja satamat Suomeen ja Suomesta
Map showing routes and ports to and from Sweden

Matkusta uudella reitillämme Hangosta Nynäshamniin! Hanko sijaitsee Suomen etelärannikolla. Satamaan pääsee pääportilta, joka on vastapäätä Korsmaninkadun toriaukiota.

Näytä sivu Hangon satama

Laivamme lähtevät uudesta Norvikin terminaalista, joka on neljän kilometrin (10 minuutin ajomatkan) päässä Nynäshamnin keskustasta. Uudelle terminaalille on tarjolla useita taksipalveluita rautatie-/linja-autoasemalta.

Näytä sivu Nynäshamnin satama

Matkusta Urdilla ja Stena Gothicalla

Nynäshamn ja Hanko

Alkaen € 72 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.