Huomaa

Selvitä ennen lähtöäsi – matkaasi liittyvät voimassaolevat matkustusohjeet ja maahantulorajoitukset.

Belfastin satama (Liverpooliin)

Belfastin satama (VT2) sijaitsee kätevästi lähellä moottoritieverkostoa M2-moottoritien liittymän 1 (Fortwilliam-liikenneympyrä) ulkopuolella, joten sinne on helppo päästä kaikkialta Irlannista.

Tickets & reservations

Image
Title
Liput ja varaukset

Toilets

Image
Title
WC:t

Baby changing facilities

Image
Title
Lastenhoitotilat

Passenger Lounge

Image
Title
Matkustajien oleskelutila

Coffee shop

Image
Title
Kahvila

Vending machines

Image
Title
Myyntiautomaatit

Wi-Fi

Image
Title
Ilmainen Wi-Fi

Disability assistance

Image
Title
Liikuntarajoitteisten tuki

Short Term Car Park (Free)

Image
Title
Lyhytaikainen pysäköintialue (maksuton)

Drop off area

Image
Title
Jättöalue

Disabled toilets

Image
Title
Liikuntarajoitteisten WC:t

Sijainti

GPS: 54.630042, -5.892759

 

Stena Line Belfast -terminaali sijaitsee kätevästi lähellä moottoritieverkkoa M2-moottoritien liittymän 1 (Fortwilliam-liikenneympyrä) ulkopuolella. Satama on merkitty selkeästi Stena Line -opasteilla lähellä sijaitsevilla moottoriteillä ja teillä, jotta löydät meidät helposti.

 

Terminaalissa on lyhytaikainen pysäköintialue, jossa on rajoitettu määrä parkkipaikkoja. Belfast–Cairnryan-terminaalissa alle 1,6 kilometrin päässä on lisää parkkipaikkoja.

 

Kaikki henkilöt, jotka saapuvat tälle pysäköintialueelle tai käyttävät sitä, tekevät sen omalla vastuullaan. Stena Line ei ole millään tavalla vastuussa henkilöihin kohdistuneista menetyksistä, vammoista tai vahingoista tai pysäköintialueelle jätettyjen ajoneuvojen tai niihin jätettyjen tavaroiden menetyksistä tai vahingoista.

Stena Line Belfast -terminaaliin ei ole suoraa junayhteyttä.

Translink liikennöi metroyhteyttä 96 Upper Queen Streetiltä Belfastin kaupungintalon läheltä West Bank Roadille. Myös paluupalvelu on käytössä. Matka kestää noin 22 minuuttia. Saat aikataulutiedot napsauttamalla tästä.

 

Huomaa: Stena Linen Belfast–Liverpool-terminaali on puolivälissä West Bank Roadia. Belfast–Cairnryan-terminaali on West Bank Roadin päässä.

Taksin voi varata etukäteen FonaCABin kautta

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä asiakastukeen