Kielin satama

Kielin satama sijaitsee Saksassa Itämeren rannikolla, jonne pääsee helposti A7-tieltä ja muilta pääreiteiltä. Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät, sillä päärautatie- ja bussiasema ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä terminaalista.

Aukioloajat

maanantai - perjantai: 16:00 - 18:30

lauantai & sunnuntai: 16:00 - 17:30

Tickets & reservations

Image
Title
Liput ja varaukset

Toilets

Image
Title
WC:t

Passenger Lounge

Image
Title
Matkustajien oleskelutila

Disability assistance

Image
Title
Liikuntarajoitteisten tuki

Short term car park (payable)

Image
Title
Lyhytaikainen pysäköintialue (maksullinen)

Long term car park (payable)

Image
Title
Pitkäaikainen pysäköintialue (maksullinen)

Drop off area

Image
Title
Jättöalue

Disabled toilets

Image
Title
Liikuntarajoitteisten WC:t

Restaurant

Image
Title
Ravintola

Sijainti

GPS: 54.31999, 10.139069

 

Osoite: Stena Line GmbH & amp; Co. KG Schwedenkai, 1 24103, Kiel, Saksa.

 

Aja etelästä A7-tietä kohti Hampuria/Flensburgia Elbe-tunnelin läpi. Jatka A215-tietä ”Kiel Zentrumin / Fährenin” suuntaan. Valitse oikea kaista, joka johtaa suoraan eteenpäin. Ylität useita risteyksiä, ennen kuin näet oikealla huoltoaseman. Käänny seuraavasta liikennevaloilla varustetusta risteyksestä (kulmassa on kahvila). Ryhmity vasemmalle kaistalle ja seuraa Göteborgin opasteita.

 

Pysäköinti:

Suosittelemme pysäköimään autosi Kiel ”Fördeparkhausiin” Stena Linen terminaalia vastapäätä [max. height 2m]. Ennakkovaraus ei ole mahdollinen. Alennushintainen pysäköintimaksu on saatavilla, kun esität pysäköintilipun matkakeskuksen henkilökunnalle.

Jos navigointijärjestelmäsi ei löydä yllä olevaa osoitetta, anna seuraava osoite: Bollhörnkai, 24103 Kiel, Saksa.

Kielin keskusasemalle kulkee useita paikallisia ja kaukojunia. Alueelliset junat kulkevat tunneittain Hampurista (matka-aika: 1 tunti 15 minuuttia). Rautatieasema sijaitsee suoraan kaupungin keskustan vuonolla. Stena Line -terminaaliin on hotellilta vain 800 metrin kävelymatka Kaistrasse-kadun kautta tai lyhyt bussimatka (useita linjoja ”Bootshafen”- tai ”Holstenbrücke”-pysäkille).

 

Lisätietoja on osoitteessa www.bahn.de.

Voit matkustaa Kieliin edullisesti ja mukavasti Flixbusin vihreillä busseilla. Kaikki lähtöpisteet Kielin satamaan saapumisellesi löytyvät seuraavasta osoitteesta: www.FlixBus.de.

Terminaali on kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja päärautatieasemalta. Jos haluat ottaa taksin terminaaliin tai sieltä pois, soita Vineta Taxisille numeroon +49 431 7 70 70.

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.