Huomaa

Selvitä ennen lähtöäsi – matkaasi liittyvät voimassaolevat matkustusohjeet ja maahantulorajoitukset.

Dublinin satama

Dublinin satama on erityisesti Stena Linen Superferry-laivoja varten rakennettu laitos. Dublinin Stena Line -laivaterminaali sijaitsee 6 kilometriä Dublinin keskustasta itään. Kattavat opasteet kaikilla satamaan johtavilla pääteillä antavat selkeät reittiohjeet.

Tickets & reservations

Image
Title
Liput ja varaukset

Toilets

Image
Title
WC:t

Baby changing facilities

Image
Title
Lastenhoitotilat

Passenger Lounge

Image
Title
Matkustajien oleskelutila

Vending machines

Image
Title
Myyntiautomaatit

Wi-Fi

Image
Title
Ilmainen Wi-Fi

Disability assistance

Image
Title
Liikuntarajoitteisten tuki

Short term car park (payable)

Image
Title
Lyhytaikainen pysäköintialue (maksullinen)

Long term car park (payable)

Image
Title
Pitkäaikainen pysäköintialue (maksullinen)

Drop off area

Image
Title
Jättöalue

Disabled toilets

Image
Title
Liikuntarajoitteisten WC:t

Sijainti

GPS: 53.349866, -6.196624

 

Dublinin Stena Line -laivaterminaali sijaitsee 6 kilometriä Dublinin keskustasta itään. Kattavat opasteet kaikilla satamaan johtavilla pääteillä antavat selkeät reittiohjeet.

 

Satamassa on 30 pysäköintipaikkaa:

• Lyhytaikainen pysäköintimaksu: 2,00 €/tunti (vähimmäismaksu 1,00 €)

• Päiväkohtainen pysäköintihinta: 9,00 €/vuorokausi (tai osa päivästä)

• Pitkäaikainen pysäköintihinta: 50,00 € / 7 päivää

 

Terminaalirakennuksen ulkopuolella on lyhytaikainen pysäköintialue. Liput voi ostaa pysäköintiautomaatista, jossa voi maksaa sekä luotto-/pankkikorteilla että kolikoilla, mutta se ei hyväksy seteleitä. Varmista, että lippusi kattaa haluamasi pysäköinnin pituuden. On tärkeää, että jätät kojelaudalle näkyviin kelvollisen pysäköintilipun koko pysäköinnin ajaksi. Jos et tee niin, ajoneuvoosi saatetaan laittaa rengaslukko. Rengaslukkosysteemi on käytössä, ja vapautusmaksu on 80,00 €. Huomaa, että automaatissa voi käyttää vain eurokolikkoja. Kadonneista lipuista veloitetaan täysi viikkohinta.

 

Maksullinen M50

M50 on pysähdyksetön tiemaksullinen tie. Tämä tarkoittaa sitä, että M50:n liittymien 6 ja 7 välissä olevat kamerat skannaavat rekisterinumeron ja veloittavat tiemaksun ajoneuvon omistajalta.

M50-matkasi maksaminen on helppoa – lataa M50 Quick Pay -sovellus Androidille tai Applelle tai voit maksaa verkossa eFlow.ie-sivustolla.

Kuljettajan vastuulla on maksaa M50:n tiemaksu ennen klo 20.00 matkustuspäivän jälkeisenä päivänä. Jos maksua ei suoriteta ennen määräaikaa, ajoneuvon omistajalta veloitetaan sakko.

Dublinin satamaan ei ole suoraa junayhteyttä.

 

Luas Red Line -raitiovaunupysäkki sijaitsee ”The Pointissa”, joka on Dublinin sataman sisäänkäyntiä vastapäätä. Stena Linen laivaterminaaliin on kuitenkin 40 minuutin (3,2 km) kävelymatka. Takseja on saatavilla.

Matkustaminen Dublinista Holyheadiin

 

Jos matkustat jalan ja otat klo 8,15, 14.45 tai 20.30 lähdön Dublinista, voit käyttää bussipalvelua, joka vie sinut Dublinin keskustasta Stena Line -laivaterminaaliin. Bussi lähtee Westmoreland Streetiltä Dublinin keskustasta klo 7.00, 14.00 ja 19.00.

Huomaa: Klo 2.15 Dublinista lähteville matkustajille ei ole bussipalvelua.

 

Matkustaminen Holyheadista Dubliniin

 

Kun saavut Stena Line Terminal 2 -rakennukseen Dubliniin klo 2.15, 9.00 tai 14.45 lähtöiltä Holyheadistä, voit myös hyödyntää bussiyhteyden, joka vie sinut Dublinin keskustaan pysähtyen Connolly DART -rautatieasemalla ja Westmoreland Streetillä.

Huomaa: Klo 20.30 Holyheadistä lähteville matkustajille ei ole bussipalvelua.

 

Hinnat

Aikuinen, meno: 3,50 €

Aikuinen, menopaluu: 6,00 €

Lapsi, meno: 2,00 €

Lapsi, menopaluu: 3,00 €

 

Maksun voi suorittaa käteisenä (vain euroissa) tai Dublin Leap -kortilla. Luotto- ja pankkikortteja ei hyväksytä.

 

Matkustajat, jotka matkustavat Dublinin Stena Line -laivaterminaalista Dublinin keskustaan: Heustonin rautatieasemalla on ylimääräinen pysäytyspiste. Yhdensuuntainen matka tähän kohteeseen maksaa 4,50 € aikuista kohden ja 3,00 € lasta kohden.

Dublinissa on lukuisia taksiasemia, mukaan lukien yksi Stena Linen laivaterminaalissa, josta voit napata taksin. Vaihtoehtoisesti saatavilla on verkkopalveluja, kuten Uber, Free Now ja Bolt, sekä useita puhelinpalveluita, kuten Dublin Dial a Cab (+353 1 80 80 800) tai NCR (+353 1 67 72 222).

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä asiakastukeen