Dublinin satama

Terminaali 2, Alexandra Rd, Dublin Port, Dublin, D01 WD28, Irlanti
Terminaali 2, Alexandra Rd, Dublin Port, Dublin, D01 WD28, Irlanti

Dublinin satama on erityisesti Stena Linen Superferry-laivoja varten rakennettu laitos. Dublinin Stena Line -laivaterminaali sijaitsee 6 kilometriä Dublinin keskustasta itään. Kattavat opasteet kaikilla satamaan johtavilla pääteillä antavat selkeät reittiohjeet.

Aukioloajat

maanantai - sunnuntai: 05:30 - 02:30

Tickets & reservations

Icon
Title
Liput ja varaukset

Toilets

Icon
Title
WC:t

Baby changing facilities

Icon
Title
Lastenhoitotilat

Passenger Lounge

Icon
Title
Matkustajien oleskelutila

Vending machines

Icon
Title
Myyntiautomaatit

Wi-Fi

Icon
Title
Ilmainen Wi-Fi

Disability assistance

Icon
Title
Liikuntarajoitteisten tuki

Short term car park (payable)

Icon
Title
Lyhytaikainen pysäköintialue (maksullinen)

Long term car park (payable)

Icon
Title
Pitkäaikainen pysäköintialue (maksullinen)

Drop off area

Icon
Title
Jättöalue

Disabled toilets

Icon
Title
Liikuntarajoitteisten WC:t

Sijainti

GPS: 53.349866, -6.196624

 

Osoite: Terminaali 2, Alexandra Rd, Dublin Port, Dublin, D01 WD28, Irlanti.

 

Dublinin Stena Line -laivaterminaali sijaitsee 6 kilometriä Dublinin keskustasta itään. Kattavat opasteet kaikilla satamaan johtavilla pääteillä antavat selkeät reittiohjeet.

 

Satamassa on 30 pysäköintipaikkaa:

• Lyhytaikainen pysäköintimaksu: 2,00 €/tunti (vähimmäismaksu 1,00 €)

• Päiväkohtainen pysäköintihinta: 9,00 €/vuorokausi (tai osa päivästä)

• Pitkäaikainen pysäköintihinta: 50,00 € / 7 päivää

 

Terminaalirakennuksen ulkopuolella on lyhytaikainen pysäköintialue. Liput voi ostaa pysäköintiautomaatista, jossa voi maksaa sekä luotto-/pankkikorteilla että kolikoilla, mutta se ei hyväksy seteleitä. Varmista, että lippusi kattaa haluamasi pysäköinnin pituuden. On tärkeää, että jätät kojelaudalle näkyviin kelvollisen pysäköintilipun koko pysäköinnin ajaksi. Jos et tee niin, ajoneuvoosi saatetaan laittaa rengaslukko. Rengaslukkosysteemi on käytössä, ja vapautusmaksu on 80,00 €. Huomaa, että automaatissa voi käyttää vain eurokolikkoja. Kadonneista lipuista veloitetaan täysi viikkohinta.

 

Maksullinen M50

M50 on pysähdyksetön tiemaksullinen tie. Tämä tarkoittaa sitä, että M50:n liittymien 6 ja 7 välissä olevat kamerat skannaavat rekisterinumeron ja veloittavat tiemaksun ajoneuvon omistajalta.

M50-matkasi maksaminen on helppoa  – lataa M50 Quick Pay -sovellus Androidille tai Applelle tai voit maksaa verkossa eFlow.ie-sivustolla.

Kuljettajan vastuulla on maksaa M50:n tiemaksu ennen klo 20.00 matkustuspäivän jälkeisenä päivänä. Jos maksua ei suoriteta ennen määräaikaa, ajoneuvon omistajalta veloitetaan sakko.

Dublinin satamaan ei ole suoraa junayhteyttä.

 

Luas Red Line -raitiovaunupysäkki sijaitsee ”The Pointissa”, joka on Dublinin sataman sisäänkäyntiä vastapäätä. Stena Linen laivaterminaaliin on kuitenkin 40 minuutin (3,2 km) kävelymatka. Takseja on saatavilla.

Stena Linen terminaalin 2 ja Dublinin keskustan välinen bussikuljetus 

 

Palvelu toimii päivittäin osoitteeseen Georges Quay, Dublin 2 ja sieltä pois päin.

(Bussipysäkki 135111 Georges Quay -kadulla – joen toisella puolella The Custom Houseen nähden ja Tara Streetin DART -aseman lähellä). Näytä bussipysäkin sijaintipaikka

 

Stena LineltaDublinin keskustasta
LähdötLähdöt
06.1506.45
13.0013.30
18.4519.15
00.1000.40
Hinta: 3 € / 3 £ henkilö, yhdensuuntainen lippu* (0–3-vuotiaat lapset ILMAISEKSI)

 

Huomaa:

  • Lippuja voi ostaa ennakkoon verkossa varausta tehtäessä osoitteessa stenaline.ie tai stenaline.co.uk tai ne voi ostaa Holyheadin ja Dublinin matkakeskuksista tai laivan Guest Services -tiskiltä.
  • Voit myös ostaa lippusi verkosta osoitteesta nolancoaches.palisis.com
  • *Hinta on 3 £, jos lippu ostetaan verkkosivulta stenaline.co.uk, Holyheadin matkakeskuksesta tai laivan Guest Services -tiskiltä, ja 3 €, jos lippu ostetaan stenaline.ie-sivustolta, linja-autosta (vain korttimaksu) tai Dublinin matkakeskuksesta.

Dublinissa on lukuisia taksiasemia, mukaan lukien yksi Stena Linen laivaterminaalissa, josta voit napata taksin. Vaihtoehtoisesti saatavilla on verkkopalveluja, kuten Uber, Free Now ja Bolt, sekä useita puhelinpalveluita, kuten Dublin Dial a Cab (+353 1 80 80 800) tai NCR (+353 1 67 72 222).

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.