Lautta Hankoon ja Nynäshamniin

Matkusta mukavasti ja vaivattomasti Stena Linen uusimmalla reitillä Ruotsin Nynäshamnin ja Suomen Hangon välillä. Ylitys Urdilla tai Stena Gothicalla tarjoaa runsaasti aikaa nauttia upeista merinäkymistä. Lautalla voit kuljeskella aurinkokannella tai istua sisällä ja rentoutua. Voit myös syödä ravintolassa, nauttia drinkeistä baarissa tai varata itsellesi hytin, jos haluat lisärauhaa ja yksityisyyttä. Stena Gothicalta löytyy lisäksi lemmikkiystävällisiä hyttejä nelijalkaisten kumppanien kanssa matkustaville! Uusin reittimme on jälleen yksi tapa, jolla yhdistämme matkustajia ympäri Eurooppaa. Tervetuloa kyytiin! 

 

Nynäshamnista Hankoon – ja siitä muuallekin Suomeen

 

Aloita Suomen-seikkailusi Stena Linella! Pakkaa tavarasi autoon ja matkusta lautalla Nynäshamnista Hankoon, jonka kautta pääset suoraan Etelä-Suomen rannikolle ja pitkälle jatkuvaan saaristoon.  Hanko on loistava lähtöpiste alueen rauhallisiin poukamiin, kauniisiin merenlahtiin ja perinteisiin kyliin tutustumiseen. Kaupungista ei kuitenkaan kannata heti kiirehtiä eteenpäin, sillä Hangosta löytyy loistavia vesiurheilumahdollisuuksia, herkullisia tuoreita mereneläviä tarjoilevia ravintoloita sekä vuodelta 1898 peräisin oleva kylpylähotelli. Bengtskärin kaltaiset saaret tarjoavat villiä luontoa ja jopa majakan, jossa voi yöpyä. Ja jos haluat kokea muutakin, Helsinki on vain kahden tunnin ajomatkan päässä Hangosta ja vain hieman yli kolmessa tunnissa pääset nauttimaan perinteisestä saunasta Järvi-Suomen alueella. 

 

Tutustu Etelä-Suomeen omalla tavallasi

 

Tutustu maailman onnellisimpaan maahan autolla tai moottoripyörällä. Löydät rentoa ja viehättävää rannikkotunnelmaa, värikkäitä kyliä ja metsien ympäröimiä järviä. Helsingissä pääsee ihailemaan upeaa arkkitehtuuria ja nauttimaan maailmanluokan suomalaisesta ruoasta. Lounaisrannikolla kannattaa puolestaan tutustua Turun keskiaikaiseen linnaan ja kahvilakulttuuriin ja lähteä sen jälkeen kiertämään 250 kilometrin pituista saariston rengastietä. Ja kannattaa suunnata myös sisämaahan Tampereelle, maailman saunapääkaupunkiin! Kaupungissa saa hien pintaan monin eri tavoin: voit esimerkiksi kiivetä Näsinneulan näkötorniin, kiitää vaijeriliukuja Flowpark Varalassa, meloa kanootilla kaupunkia ympäröivissä järvissä ja tietenkin käydä jossakin kaupungin ja ympäröivän alueen lukuisista yleisistä saunoista. Mutta jos tämä kuulostaa liian rasittavalta, hyvä vaihtoehto on vuokrata rauhallinen järvenrantamökki ja vain nauttia joutenolosta. Mitä sitten haluatkaan Etelä-Suomessa tehdä ja nähdä, Stena Line vie sinut perille.

 

Lähde autoilulomalle Hangosta Nynäshamniin

 

Ruotsin kauniilla Södertörnin niemimaalla sijaitseva Nynäshamn on suosittu matkakohde sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Olipa suunnitelmissasi päästä nauttimaan suurkaupunki Tukholman ainutlaatuisesta tunnelmasta, lähteä kiertelemään saariston eri saaria tai suunnata automatkalle Ruotsin kaakkoisosan halki, Nynäshamn on täydellinen lähtöpiste unohtumattomalle lomalle. 

 

Tutustu Nynäshamniin ja Ruotsin itärannikkoon

 

Nynäshamnin patikointireiteillä on paljon uskomattomia maisemia ja loputtomia valokuvausmahdollisuuksia, ja kaupunki tarjoaakin luonnonkauneudestaan tunnetun Ruotsin upeimpia vaellusmaisemia. Tämän viehättävän satamakaupungin ympäriltä löytyy paljon saaria, joihin on helppo tutustua kanoottiretkillä. Lisäksi vilkas pääkaupunki Tukholma on vain tunnin ajomatkan päässä... ja tuosta ajomatkasta tulee vieläkin ikimuistoisempi, jos pysähdyt matkalla Tyrestan kansallispuistoon.

Matkusta mukavasti ja vaivattomasti Stena Linen uusimmalla reitillä Ruotsin Nynäshamnin ja Suomen Hangon välillä. Ylitys Urdilla tai Stena Gothicalla tarjoaa runsaasti aikaa nauttia upeista merinäkymistä. Lautalla voit kuljeskella aurinkokannella tai istua sisällä ja rentoutua. Voit myös syödä ravintolassa, nauttia drinkeistä...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta Urdilla ja Stena Gothicalla

Nynäshamn ja Hanko

Alkaen € 72 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Lähtö
Saapuminen
Kesto
Lähtöselvitys sulkeutuu
LAUTTA
Tila

Reitin laivat

  • Urd ferry at sea
    Urd
  • Stena Gothica ferry leaving the port
    Stena Gothica

Satamien sijainnit

Map showing the routes to and from Finland
Map showing the routes to and from Sweden

Matkusta uudella reitillämme Hangosta Nynäshamniin! Hanko sijaitsee Suomen etelärannikolla. Satamaan pääsee pääportilta, joka on vastapäätä Korsmaninkadun toriaukiota.

Näytä sivu Hangon satama

Lauttamme lähtevät uudesta Norvikin terminaalista, joka sijaitsee neljän kilometrin (10 minuutin ajomatkan) päässäNynäshamnin keskustasta. Uudelle terminaalille pääsee rautatie-/linja-autoasemalta useilla eri taksiyhtiöillä.

Näytä sivu Nynäshamnin satama

Matkusta Urdilla ja Stena Gothicalla

Nynäshamn ja Hanko

Alkaen € 72 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.