Etsi ja varaa
Omat sivut

Tervetuloa tilillesi. Voit päivittää täällä tietojasi, tarkistaa varaushistoriaasi sekä muuttaa varaustasi tai peruuttaa voimassaolevan varauksesi. 


MUUTA VARAUKSESI AVOIMEKSI LIPUKSI
Jos et voi tai et halua matkustaa voimassaolevan varauksesi mukaisesti, voit muuttaa varauksesi "avoimeksi lipuksi", jolla voit varata uuden matkan sinulle sopivampaan aikaan. Voit tehdä uuden varauksen milloin tahansa, kuitenkin viimeistään 30.11.2020. Uuden matkan lähtöpäivä voi olla joko vuonna 2020 tai 2021. Tämä koskee kaikkia varauksia, joiden lähtöpäivä on 30.6.2020 tai aikaisemmin. Emme peri tästä muutoskuluja vaan varauksen koko summa jää käytettäväksi seuraavaan varaukseen. Jos uusi matka on alkuperäistä kalliimpi, maksat vain erotuksen.  

Jos haluat muuttaa varauksesi avoimeksi lipuksi, ilmoita asiasta ja varausnumerosi asiakaspalveluumme osoitteeseen:

 

asiakaspalvelu@stenaline.com


PÄIVITETTYÄ TIETOA EXTRA JÄSENYYDESTÄ JA KORONA VIRUKSESTA
Olemme kiitollisia saadessamme pitää sinua Extra jäsenenä ja Stena Linen kanta-asiakkaana. Haluamme osoittaa kiitollisuutemme jatkamalla pisteidesi voimassaoloaikaa - sen sijaan, että pisteidesi voimassaolo päättyisi vuoden 2020 lopussa, pisteesi tulevat olemaan voimassa 31.12.2021 asti. 

Kaikille Extra Gold jäsenille - jatkamme Gold jäsenyyttäsi ylimääräisellä 12 kuukaudella*, samalla kun pisteidesi voimassaoloaika jatkuu 31.12.2021 asti. 

Olemme kiitollisia tuestasi ja kanta-asiakkuudestasi. Toivomme näkevämme sinut laivoillamme heti kun tilanne sen taas sallii. 

* Tämä koskee kaikkia, jotka ovat olleet Gold jäseniä vuonna 2020. Jos jäsenyytesi on laskenut alemmalle tasolle ennen toukokuuta, muutamme jäsenyytesi automaattisesti takaisin Gold tasolle siitä päivästä alkaen, jolloin muutos alemmalle tasolle tapahtui.