Etsi ja varaa

Stena Linella on ilo esitellä yhteistyömme Mercy Ships hyväntekeväisyysohjelman kanssa

Ilmaista terveydenhoitoa maailman köyhimmille ihmisille


Auta juomalla kahvia

Lautoillamme matkustavat asiakkaat voivat nyt tukea Mercy Ships hyväntekeväisyysohjelmaa. Jokaisesta kahvi- ja teekupillisesta, jotka ostetaan laivoillamme syyskuun ja lokakuun aikana, lahjoitetaan €0.20 hyväntekeväisyyteen! Laivoillamme keitettävä kahvi on Rainforest Alliance -sertifioitua ja se tarjoillaan ekologisesti valmistetusta kupista. Olemme varmoja, että kahvi maistuu entistä paremmalta kun tietää samalla auttavansa hyvässä asiassa. 

Huolenpito on osa sieluamme

"Huolenpito on osa sieluamme tarkoittaa sitä, että kestävän kehityksen eteen tekemämme työ on enemmän kuin vain ympäristötekoja. Yhteistyö Mercy Ships ohjelman kanssa on tärkeä osa tätä työtä ja antaa meille hyvän mahdollisuuden saada omat työntekijämme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukaan tekemään muutosta."

 

Niclas Mårtensson, toimitusjohtaja Stena Line

Tietoa Mercy Ships ohjelmasta

Mercy Ships hyväntekeväisyysohjelma tarjoaa terveydenhoitoa ja koulutusta maailman köyhimmille. Hyväntekeväisyysohjelma neuvoo valtioita terveydenhoitojärjestelmien kehittämisessa ja tukee kestävää kehitystä kouluttamalla. 

Mercy Ships perustettiin vuonna 1978. Perustajina olivat Don ja Deyon Stephens ja heidän organisaationsa on tähän mennessä käynyt jo yli 580 satamassa yli  73 maassa auttaen lähes 2.5 miljoonaa ihmistä. Tällä hetkellä yli 1,000 vapaaehtoista yli 40 eri maasta työskentelee tässä organisaatiossa joka vuosi.

Jos haluat lisätietoja, lue lisää mercyships.org »

Yhteistyökumppanimme Mercy Ships

Stena Line on löytänyt yhteistyökumppanin, joka on sitoutunut auttamaan niitä, jotka tarvitsevat apua eniten. Tämä yhteistyökumppanimme näkee, niinkuin mekin, ne edut ja joustavat mahdollisuudet,  jotka laivat työympäristönä mahdollistavat. 

Yhteistyömme päätarkoituksena on tehdä tämän hyväntekeväisyysorganisaation työtä tunnetuksi. Samalla voimme lisätä kiinnostusta vapaaehtoistyöhön ja lahjoituksiin sekä Stena Linen organisaatiossa, että myös asiakkaidemme ja muiden yhteistyökumppaneidemme keskuudessa. 

Mercy Ships operoi maailman suurinta siviilikäytössä olevaa sairaalalaivaa, joka tarjoaa ilmaista sairaanhoitoa maailman köyhimmille ihmisille. Organisaatio perustettiin vuonna 1978 ja sen jälkeen Mercy Ships on vieraillut yli 580 satamassa 73 eri maassa ja onnistunut auttamaan yli 2.5 miljoonaa ihmistä.

Mercy Ships 30 sekunnissa

Mercy Ships hyväntekeväisyysjärjestö omistaa maailman suurimman siviilikäytössä olevan sairaalalaivan. Laivan nimi on Africa Mercy. Laivalla on leikkaussali ja hammasklinikka, joissa toimii ammattitaitoinen hoitohenkilökunta. Hyväntekeväisyyslaivan henkilökunta auttaa heikossa asemassa olevia sairaita, jotta heillä olisi taas toivoa ja paremmat mahdollisuudet elämässään.

Click here if you'd like to watch a video summing up the difference that Mercy Ships make in 30 seconds »