Etsi ja varaa
Hinnat alk. € 49,-

Auto + kuljettaja

Nynäshamn-Ventspils

Stena Line tarjoaa nautinnollisen lauttamatkan Nynäshamnista Ruotsista Ventspilsiin Latviaan. Mikset ottaisi autoasi ja nauttisi vapaudesta ja joustavuudesta mennä omaan tahtiisi mihin tahansa haluatkin? Sen lisäksi ilman matkatavararajoituksia voit ottaa mukaan kaiken tarvitsemasi ilman lisämaksuja!

Alla voit lukea lisää eduista ja erikoistarjouksista, hyteistä, myymälöistä, baarista ja ravintolasta sekä muista lauttamme aktiviteeteista.

Huom! Myös tällä reitillä siirrymme asteittain toimimaan ilman käteistä valuuttaa. Joulukuun alusta alkaen laivan myymälässä voi tehdä ostoksia ainoastaan luottokortilla. Tammikuun alusta alkaen sama käytäntö aloitetaan myös laivan ravintolassa ja baarissa.


Sundeck
Lautalla

Stena Linelle on tärkeää, että viihdyt matkallasi hyvin ja saavut tyytyväisenä ja rentoutuneena perille. Laivalla voit rentoutua viihtyisässä ympäristössä, voit tehdä edullisia ostoksia laivan myymälässä, nauttia herkullisesta ateriasta laivan ravintolassa ja ihalla upeita merimaisemia. Tiimimme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi laivallemme.

Aikataulu


Lähtö Saapuminen Kesto Lautta

Lähtö Saapuminen Kesto Lautta