Etsi ja varaa
Hinta alkaen € 40,-

Auto + kuljettaja

Mitä odottaa sinua laivalla?

Riippumatta siitä oletko liike- tai huvimatkalla, Stena Line tarjoaa sinulle ainutlaatuisen matkakokemuksen, joka sisältää hauskanpitoa ja seikkailuja, mukavuutta. Tervetuloa lautalle!


Stena ostokset


Matkan aikana voit tehdä ostoksia sydämesi kyllyydestä myymälässämme. Siellä teet aitoja löytöjä ja löydät erilaisia tuotemerkkejä kosmetiikasta alkoholijuomiin ja makeisiin.

Ravintolat ja baarit

Nauti erinomainen ateria itsepalveluravintolassamme. Siellä tarjoilemme aamiaisen, lounaan ja päivällisen noutopöydästä, joka sisältää laajan valikoiman lämpimiä ja kylmiä ruokia ja juomia. Kesäaikana lautalla on myös pieni baari, jossa voit ostaa välipaloja ja juomia.

Lasten huvit

Ymmärrämme, että lapsilla on suuret tarpeet. Siksi olemme järjestäneet heille paljon viihdettä! Kaikilla lasten leikkipaikoilla lapset voivat peuhata tai osallistua värikkäisiin leikkeihin.

Rentoutumisalue ja hytit

Rentoudu oleskelutilan kallistettavissa Pullman istuimissa. Tai haluaisitko varata mieluummin yhden sviittihyteistämme, jotka tarjoavat mukavan ja rentouttavan yksityisyyden hyvin ansaitulle levolle rauhassa ja hiljaisuudessa?

Sinä valitset.