Etsi ja varaa
Hinta alk. € 69,-

Auto + kuljettaja

Lautalla

Stena Saga on ainoa tällä reitillä liikennöivä alus. Täältä löydät monia palveluja, jotka tekevät matkastasi eritysen miellyttävän mm.: ravintolat, baarit, duty-free myymälät, peli-arkadi, disco ja elävä viihde.


Hytit

Nauti hyvistä yöunista mukavassa hytissä. Hyttejä on monia erilaisia, jokaiseen makuun löytyy oma hyttiluokka. Voit valita standardi -luokan hytin tai vaikka ylellisen Captain Class -luokan hytin. Tarjolla on myös hyttejä, joihin voi ottaa lemmikkieläimen mukaan. Varaa oma hytti, jos haluat nauttia omasta rauhasta ja nukkua yösi hyvin.

Metropolitan restaurant

(À la carte ravintola)


Valitset ruokalistalta ja viinilistalta. Tässä tyylikkäässä ympäristössä voit todella rentoutua. Metropolitan Restaurant tarjoaa myös ihanan näkymän merelle.

Taste

(Buffet ravintola)


Vieraile noutopöytäravintolassa, jonka nimi on Taste Restaurant. Siellä voit nauttia ihanan aamiaisen. Illalla voit syödä erilaisia ruokalajeja Scandinavian buffetissa. Siellä on niin paljon valittavaa, että jokainen löytää itselleen jotain sopivaa. Noutopöytälounaaseen sisältyvät olut ja virvoitusjuomat.

Baari

- C-view Showbar: Lauttamme sydän, jossa esitetään suurin osa viihdeohjelmastamme.


- Riva Bar: Tyylikäs baari on sisustettu kokonaisuudessaan "Riva" tyylillä.


- Forza Bar: Sieltä voit ostaa pientä välipalaa.