Etsi ja varaa

Stena Scandinavican ravintolat ja baarit

Stena Scandinavicalla


Sini-valkoinen sisustus ja merinäköala laivan Metropolitan ravintolassa
Metropolitan à la Carte

Metropolitanissa on tarjolla à la carte ruokalistalla sesonkiruokia, kokin suosituksia ja myös valikoima pienannoksia pieneen nälkään. Viinilistaltamme löydät runsaasti laatuviinejä. Nauti herkullinen ateria unohtumattomassa merimaisemassa.

Taste Buffet Restaurant

Täällä voi nauttia all inclusive noutopöydän herkuista. Aamulla tarjoillaan todella runsas aamiainen. Illalla voit herkutella noutopöydässä tarjolla olevan Skandinavian illallisen. Täällä voit syödä ja juoda kaikkea tarjolla olevaa kiinteään hintaan. Viinit, oluet, virvoitusjuomat ja kahvi sisältyvät myös hintaan.

Klassisen italialaisen Riva veneen muotoinen baaritiski Stena Scandinavica laivalla
Riva Bar

Kun haluat juoda drinkin matkaseurasi kanssa ennen päivällistä, olet tervetullut Riva baariin. Tämä tyylikäs baari on sisustettu täysin ”Riva” tyylin mukaisesti. Baari on jopa kopio vanhasta Riva pikaveneestä. Se on 40 viinin valikoimalla paikka viinin ystäville!

C-View Lounge

Lounge bar – viihdettä – pieniä annoksia.


Täällä voit nauttia matkastasi. Tilaa hyvä drinkki ja rentoudu kuuntelemalla C-View baarin musiikkiesityksiä.

Living Room

Katso TV:tä tai surffaa netissä samalla kun voit nauttia baarissa tarjoiltavia juomia ja voileipiä. Ole kuin kotonasi mukavassa olohuoneessamme. Katso vaikka päivän ottelu TV:stä ja viihdy matkalla.