Etsi ja varaa

Stena Hollandican ravintolat ja baarit

Palvelut Stena Hollandica laivalla


Taste Restaurant

Tässä ravintolassa voit itse päättää, miltä näyttää ihanteellinen lounas tai illallinen oman makusi mukaan.Taste-ravintolassa on tarjolla monia tuoreita ja terveellisiä vaihtoehtoja ja kauden erikoisuuksia.

Paras tapa osoittaa, että kaikki raaka-aineet ovat varmasti tuoreita on se, että valmistamme ruuat aivan silmiesi edessä. Voit tehdä omat valintasi ja ottaa joko pelkästään maukkaan voileivän tai lautasellisen herkullista keittoa vai haluatko sittenkin nauttia koko aterian - valinta on aina sinun. Meillä on aina jotain sopivaa tarjolla jokaisen budjetille. Ravintolassa on myös baari, jossa voit nauttia drinkin illallisen jälkeen.

Riva Bar

Tämä tyylikäs baari on täydellinen mestariteos "Riva" tyyliin, esikuvana on ollut legendaarisen kaunis Riva moottorivene -klassikko. Voit nauttia drinkin baarissa tai rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa merinäköalaa ihaillen.  
Kun et ole nälkäinen, vaan haluavat vain nauttia kupillisen kahvia tai drinkin, silloin tämä on oikea paikka. Olet myös erittäin tervetullut Riva Bariin, jos esimerkiksi ennen illallista haluat nauttia aperitiivin ja pieniä alkupaloja. Ja luonnollisesti voit illallisen jälkeen palata samaa reittiä takaisin!

Sundeck Bar

Täällä voit ihailla kaunista merinäköalaa ja nauttia auringosta ja hyvistä juomista. 

Avoinna vain, jos sää sallii.