Etsi ja varaa

Palvelut Stena Hollandicalla

Stena Hollandica

Aika kuluu varmasti mukavasti Stena Linen lautalla Hook of Hollandista Harwichiin. Laivalla on monipuolinen valikoima viihdettä ja palveluita, joista voivat nauttia kaiken ikäiset asiakkaamme. Tervetuloa mukaan!


Guest Service

Kun sinulla on kysyttävää tai et löydä jotain Stena Hollandicalla, voit pysähtyä Guest Service asiakaspalvelussamme. Täältä löydät aina apua ja saat vastaukset kaikkiin laivaan tai laivamatkaan liittyviin kysymyksiisi. Onko sinulla kysymyksiä elokuvalipuista, Hollannin junalipuista, hytistä tai Stena Plus Loungesta? Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Täältä voit myös ostaa kahvia, teetä, virvoitusjuomia ja pientä purtavaa. Tervetuoa Guest Service pisteeseemme.

Stena Plus Lounge

Stena Plus Loungessa voit rentoutua ja nauttia sujuvasta lauttamatkasta tilavassa ja viihtyisässä ympäristössä. Nauti valikoimasta ilmaisia juomia ja lue päivän uutiset tuoreista päivän lehdistä. Stena Plus Loungessa on myös erillinen hiljainen alue, jossa voit työskennellä mukavasti. Varaa paikkasi lisämaksusta laivan Guest Service palvelupisteestä.

News Room & Magazine Lounge

News Room & Magazine lounge on moderni oleskelutila, jossa voit seurata viimeisimmät uutiset suurelta näytöltä. Läheisestä Barista Bar:sta saat kupin kahvia ja erilaisia virvokkeita.

Teen Town / Lasten leikkihuone

Teen Town on alue, jossa vanhemmat lapset voivat pitää hauskaa matkan aikana Englantiin ja tietenkin myös paluumatkalla.Valikoima peliautomaatteja vaihtelee, mutta nuorenmieliset jopa 85-vuoteen asti voivat kokeilla pelejä! Et ole koskaan liian vanha pelaamaan tietokonepelejä. "Utelias Vili" lasten leikkihuoneessa vähän pinemmillä on hauskaa apinatemppujen kanssa ja siellä voi myös pelata kosketusnäytöisellä tietokoneella! Tälle leikkipaikalle alle 9-vuotiaat ovat tervetulleita pelaamaan ja oppimaan.

Tuo lemmikkisi ulkomaille

Älä jätä yhtä perheenjäsentäsi kotiin! Sinä ja koko perheesi, myös lemmikkisi voitte matkustaa Stena Linella. Voit valita jääkö lemmikkisi laivamatkan ajaksi autoon ja käytättekö laivalla kätettävissä olevaa kenneliä. 

Mitä sinun tarvitsee tietää matkustettaessa Englantiin ja / tai Irlantiin koiran tai kissan kanssa.

Lisätietoja lemmikkieläinten kanssa matkustaville