Etsi ja varaa

Stena Embla

Stena Embla palvelee nyt myös Cherbourg - Rosslare reitin matkustajia matkalla Ranskasta Irlantiin. Astu laivaan ja nauti uuden laivan pohjoismaisesta sisustuksesta, avarista yleisistä tiloista ja suurten ikkunoiden tarjoamista upeista merinäköaloista. Rentoudu rauhallisessa Hygge Recline Loungessa tai varaa paikka korkeatasoisesta Stena Plus Loungesta. Uudet, upeat deluxe hytit ovat standard luokan hyttejä tilavammat ja niissä on mm. kaksoisvuode, suora yhteys kannelle, kahvin ja teen keittovälineet sekä pieni jääkaappi, jossa pullo kivennäisvettä. 


Laivan avara ja moderni Sky Bar ravintola

UUDEN LAIVAMME POHJOISMAINEN DESIGN

 

Uuden laivamme Stena Emblan suunnittelussa on noudatettu pohjoismaista designia. Moderni laivamme täyttää vaativienkin asiakkaidemme toiveet Irlanninmerellä.

 

Pohjoismainen sisustus, tyylikkäät lounget ja huikeat merinäköalat tekevät uudesta Stena Embla laivasta elämyksen Irlanninmeren ylitykseen. Rentoudu hienossa Atrium & Sky Barissa, nauti rauhallisesta tunnelmasta mukavassa lepotuolissa Hygge Recline Loungessa tai uudessa tilavassa Stena Plus Loungessa.

hienoja yksityiskohtia

Eri puolilla Stena Embla laivaa näet paljon muotoilua, joka miellyttää pohjoismaalaista silmää. Mukavat tuolit on päällystetty korkeatasoisilla materiaaleilla ja monet sisustuksen yksityiskohdat ilahduttavat matkailijoita. Tällä laivalla matkasi sujuu tyylikkäästi.

Stena Embla laivan tilava ja tyylikkäästi sisustettu deluxe hytti.

OMA MUKAVA HYTTISI

 

Stena Embla laivalla on valittavanasi laaja valikoima ulko- ja sisähyttejä. Hemmottele itseäsi matkallasi ja nauti kunnon tyynyistä, laadukkaista peitoista ja mukavista sängyistä. Kaikissa hyteissä on oma kylpyhuone, jossa on pyyhkeet ja suihkugeeliä. Jokaisen hytin varustukseen kuuluu myös pieni pöytä ja TV. 

 

Haluaisitko lisää ylellisyyttä matkallesi? Uudet, hienot deluxe hytit ovat silloin sinua varten. Niissä on standard hyttien varustuksen lisäksi enemmän tilaa, kaksoisvuode, suora yhteys kannelle, kahvin ja teen keittovälineet sekä pieni jääkaappi, jossa on vesipullot. 

Laivan pohjapiirros, josta näkee kaupan, ravintoloiden ja muiden palveluiden sijainnin laivalla.
Deck plan

Stena Embla laivalla on paljon nähtävää ja tekemistä. Katso karttaa kansilta 7, 8 ja 9 ja varmista, ettet jää paitsi mistään laivan monipuolisista palveluista matkallasi. 


Laivan tiedot

Joka päivä 2 lähtöä reitillä Liverpool - Belfast

Suunta: Irish Sea

Pituus 215m / 705 ft

Rakennusvuosi 2020

Autojen määrä 120

Matkustajien lukumäärä 1000