Etsi ja varaa

Palvelut Stena Britannicalla

Stena Britannica

Aika Stena Linen laivalla Harwichista Hook of Hollandiin kuluu kuin siivillä. Laivalla on monipuolinen valikoima viihdettä ja tekemistä niin nuorille kuin varttuneemmillekin. Tervetuloa mukaan!


Asiakkaiden palvelu

Jos sinulla on kysyttävää tai et löydä etsimääsi voit poiketa Guest Service -palvelupisteessä. Täällä tiedetään kaikki aluksesta ja ylitykseen liittyvistä kysymyksistä. Haluatko elokuvaliput, junaliput Hollannissa, hytin tai sisäänpääsyn Stena Plus loungeen? Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua. Täältä voit ostaa myös kahvia, teetä, virvoitusjuomia ja pientä purtavaa.

Stena Plus Lounge

Meidän Stena Plus Loungessa voit rentoutua ja nauttia kanaalin ylityksestä tilavassa ja viihtyisässä ympäristössä. Nauti valikoimasta ilmaisia juomia ja lue tuoreimmat uutiset päivän lehdestä – ne sisältyvät loungen hintaan. Stena Plus Loungessa on myös hiljainen alue, jossa voit työskennellä mukavasti. Varaa paikkasi 18 € verkossa.

News Room & Magazine Lounge

News Room & Magazine lounge on moderni oleskelutila, jossa voit seurata viimeisimpiä uutisia suurelta näytöltä. Läheisestä Barista Baarista saat kupin kahvia ja erilaisia virvokkeita.

Poika pelaa tietokonepeliä laivan suositussa Teen Town pelihuoneessa
Lapsi ja teinit

Stena Line haluaa, että myös lapset ja teinit viihtyvät laivalla. Lapsille on oma alue jossa on leluja ja pelejä ja paljon mukavaa tekemistä. Teini-ikäiset viihtyvät parhaiten keskenään ja tietokonepelien parissa.

TUO LEMMIKKISI ULKOMAILLE

Älä jätä yhtä perheenjäsentä kotiin. Lemmikkisi voi matkustaa mukanasi Stena Linella. Voit valita jääkö lemmikkisi autoon vai otatko lemmikin kuljetuslaatikon, joita on käytettävissä laivalla.