Etsi ja varaa

Stena Sagan ravintolat ja baarit

Stena Sagalla

Rauhoitu, rentoudu ja tutustu Stena Sagan päätiloihin saadaksesi selville, mikä sinua odottaa. Voit liikkua hyttien, ravintoloiden ja muiden tilojen ympäri ja tiedät, miksi useimmat ihmiset valitsevat Stena Linen!


Stena Sagalla on runsaudenpula ruokapaikan valinnan suhteen. Lautalla on kaksi ravintolaa ja useita baareja, jotka tarjoavat runsaan valikoiman herkullista ruokaa ja virvokkeita.


Metropolitan restaurant

(À la carte ravintola)


Valitset ruokalistalta ja viinilistalta. Tässä tyylikkäässä ympäristössä voit todella rentoutua. Metropolitan Restaurant tarjoaa myös ihanan näkymän merelle.

Taste

(Buffet ravintola)


Vieraile noutopöytäravintolassa, jonka nimi on Taste Restaurant. Siellä voit nauttia ihanan aamiaisen. Illalla voit syödä erilaisia ruokalajeja Scandinavian buffetissa. Siellä on niin paljon valittavaa, että jokainen löytää itselleen jotain sopivaa. Noutopöytälounaaseen sisältyvät olut ja virvoitusjuomat.

C-view Bar
C-view Bar

C-view on Stena Saga viihteen keskus, siellä on baareja, kasino, oleskelutila, tanssilattia ja elävää viihdettä sekä päivä- että yömatkan aikana.

Riva Bar
Riva Bar

Kun haluat nauttia drinkin matkaseurasi kanssa ennen päivällistä, olet tervetullut Riva baariin. Tyylikäs baari 8. kannella on sisustettu täysin Riva tyylin mukaisesti. Baari on jopa kopio vanhasta Riva pikaveneestä.

Forza
Forza

Rentoudu tässä baarikahviossa, josta on upeat merinäkymät. Sieltä saat pieniä ruoka-annoksia kuten salaatteja, pitsoja tai voileipiä ja kahvia.