Etsi ja varaa

Stena Hollandican ravintolat ja baarit

Päälle laiva Stena Hollandica


Metropolitan Restaurant

Miellyttävässä ilmapiirissä Tämän mukavan ravintolan löydät sen helposti huilata, rentoutua ja odotan aivan erityinen lounasta tai illallista. Valikosta löydät erilaisia ​​sesongin ruokia valmistettu juuri meidän oma kokki ja tarjoillaan pöytään. 

Metropolitan viinilista tarjoaa suuren valikoiman laadukkaita viinejä. Osaava ja ystävällinen henkilökunta mielellään auttaa sinua tekemään valintasi. Nauti!

Taste Restaurant

Tämä Free Flow ravintola avulla asiakas päättää, miten täyttää ihanteellinen lounas ja illallinen omien henkilökohtaisen maun.Taste-ravintola tarjoaa monia tuoreita ja terveellisiä tuotteita ja kauden erikoisuuksia.

Miten voimme löytää parempi tapa osoittaa sinulle kaikki tuotteet ovat tuoreita valmistamalla ruokaa aivan edessäsi. Voit tehdä oman valinnan meidän kehittää valikosta onko sinulla vain mieluummin mukava voileipä, kupin keittoa tai koko aterian, vuonna Taste-ravintolassa valinta on täysin sinun. Jokaiseen budjettiin ja maku meillä on jotain tarjottavaa.Oleskelualue of Taste-ravintolassa on myös baari, jossa voit nauttia drinkin illallisen jälkeen.

Riva Bar

Tämä tyylikäs baari on täydellinen "Riva" tyyliin, rimaa vielä koostuu vanhan uudelleen Riva moottorivenettä. Voit nauttia drinkin baarissa tai rentoutua viihtyisä oleskelutila nauttia merinäköala.

 
Kun et ole nälkäinen, vaan haluavat vain nauttia kupillisen kahvia tai drinkin tämä on paikka olla. Olet myös erittäin tervetulleita Riva Bar, jos esimerkiksi haluat olla alkupaloja ennen illallista yhdessä matkakumppania. Luonnollisesti yksi tie päivällisen jälkeen on mahdollista, samoin.

Sundeck Bar

Ihailla kaunista katsella kun nautit auringosta ja hyvää juomaa. 

Avata vain, jos sää sallii.