Etsi ja varaa

Palvelut Stena Hollandicalla

Stena Hollandica

Aika kuluu varmasti mukavasti Stena Linen lautalla Hook of Hollandista Harwichiin. Laivalla on monipuolinen valikoima viihdettä ja palveluita, joista voivat nauttia kaiken ikäiset asiakkaamme. Tervetuloa mukaan!


Guest Service

Kun sinulla on kysyttävää tai et löydä jotain aluksella Stena Hollandica aikana lautan voit pysähtyä Guest Service desk. Täältä löydät jonkun kertoa sinulle kaiken aluksen ja ylittämistä. Onko sinulla kysymyksiä elokuvalippuja, Hollanti junaliput, mökkiä tai Stena Plus Lounge? Työntekijämme ovat valmiita auttamaan. On myös mahdollista ostaa kahvia, teetä, virvoitusjuomia ja pientä purtavaa Vieras Palvelupiste.

Stena Plus Lounge

Meidän Stena Plus Lounge voit rentoutua ja nauttia rajanylityksen sujuvuutta tilavassa ja viihtyisässä ympäristössä. Nauti valikoima ilmaisia ​​juomia kun saalis ylös uusimmat uutiset valikoima päivälehtiä - kaikki meidän kohteliaisuuksia.Stena Plus Lounge on nimetty "hiljainen alue", jolloin voit työskennellä mukavasti. Varaa paikkasi € 16, - per henkilö Vieras Palvelupiste.

News Room & Magazine Lounge

Myös sijaitsee "hiljainen alue".Uutishuone ja Magazine lounge on moderni oleskelutila, jossa voit seurata viimeisimmät uutiset suuren näytön tai kiinni joitakin käsittelyssä. Läheiseltä Barista Bar saat kupin kahvia ja erilaisia ​​virvokkeita nauttia teidän istuin.

Teen Town / Lasten leikkihuone

Vuonna Teen Town vanhemmat lapset voivat pitää hauskaa matkan aikana Englantiin ja tietenkin paluumatkalla.Valikoima peliautomaatteja vaihtelee, mutta "lapset" jopa 85-vuotiaat voivat ottaa koneeseen. Et ole koskaan liian vanha rotu toisiaan tai tietokonetta. Vuonna "Curious George" Lasten leikkihuone siellä kuormien hauskaa on ollut apinatemput, pelata kosketusnäytön tietokoneeseen tai seinälle pelata järjestelmät! Leikkipaikalla alle 9-vuotiaat ovat tervetulleita pelaamaan ja oppia.

Tuo lemmikkisi ulkomailla

Älä jätä yksi perheen jäsenistä kotona! Sinä ja koko perheelle, myös lemmikkisi voi matkustaa Stena Line. Voit valita oman lemmikin matkustaa autossa tai kennelit, jotka ovat käytettävissä laivaan. 

Mitä sinun tarvitsee tietää matkustaa Englantiin ja / tai Irlannin kanssa koiria tai kissoja.

Lisätietoja lemmikkieläinten kanssa matkustaville