Etsi ja varaa

Tietoja koskien matkoja Tanskaan, Puolaan, Saksaan ja Latviaan

Useisiin muihin maihin on tullut erilaisia viranomaisten määräämiä rajoituksia, jotka vaikuttavat reitteihimme ja liikennöintiimme. Tässä alla tietoja siitä, miten tämä vaikuttaa sinuun ja Stena Linelta tekemääsi varaukseen:

LAUTAT Tanskaan

Tiedot päivitetty 18.3.2020 klo 10:30


Tanska ilmoitti uusista matkailurajoituksista, jotka astuivat voimaan 14.3.2020 klo 12:00. Nämä rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi 13.4. asti (tämä päivämäärä voi myöhemmin muuttua). Näillä muutoksilla on vaikutusta aikatauluihimme.

 

Göteborg - Fredrikshamn


Stena Danica on poissa liikenteestä ajalla 23.3. – 21.6.2020.

 

Stena Jutlandica liikennöi uudella aikataululla ajalla 23.3. – 21.6.2020.  Kuljetamme 13.4.2020 asti vain rahtia ja niitä matkustajia, joilla on hyväksyttävä syy matkustaa Tanskaan. Tanskan viranomaiset tarkistavat nämä hyväksyttävät syyt Tanskaan saavuttaessa.

 

Stena Vinga liikennöi muutetulla aikataululla ajalla 23.3. – 21.6.2020. Tällä periodilla ei voi matkustaa ilman ajoneuvoa. Kuljetamme 13.4.2020 asti vain rahtia ja niitä matkustajia, joilla on hyväksyttävä syy matkustaa Tanskaan. Tanskan viranomaiset tarkistavat nämä hyväksyttävät syyt Tanskaan saavuttaessa.

 

Halmstad - Grenå

 

Stena Nautica liikennöi uudella aikataululla ajalla 23.3. – 21.6.2020. Lauantailähdöt on peruttu. Matkustus ei ole mahdollista ilman ajoneuvoa.
Kuljetamme 13.4.2020 asti vain rahtia ja niitä matkustajia, joilla on hyväksyttävä syy matkustaa Tanskaan. Tanskan viranomaiset tarkistavat nämä hyväksyttävät syyt Tanskaan saavuttaessa.

 

Kaikki varaukset tullaan muuttamaan lähimpään uuteen lähtöön ilman muutoskuluja. Jos haluaa muuttaa itse lähtöpäivää, sen voi tehdä ilman muutoskuluja. Jos silloin uuden lähdön hinta on korkeampi, maksat vain hintojen erotuksen. Kaikille asiakkaille lähetetään tieto varauksen muutoksesta sähköpostilla.

 

Kaikki varaukset voi muuttaa kuluitta netissä. Voit muuttaa varauksesi täällä.


Yhteenveto

 • Varaukset Economy -luokkaan voi muuttaa ilman muutoskuluja. Mahdollinen uusi hinta huomioidaaan uudessa lähdössä. Peruutuksissa huomioidaan normaalit peruutusehdot. Kirjaudu varaukselle ja tee muutos täällä.
 • Varaukset Flexi- ja Premiumluokkaan voi muuttaa ilman muutoskuluja. Mahdollinen uusi hinta huomioidaaan uudessa lähdössä. Peruutuksissa ovat voimassa normaalit peruutusehdot. Kirjaudu varaukselle ja tee muutos täällä.
 • Reitillä Halmstad - Grenå ei ole mahdollista matkustaa ilman ajoneuvoa periodilla 17.3. - 21.6.2020. Kaikille matkustajille ilmoitetaan muutoksesta sähköpostilla.

Oslo-Frederikshavn reitti on lopetettu
Valitettavasti olemme joutuneet tekemään päätöksen Oslo - Frederikshavnin reitin lopettamisesta. Stena Line liikennöi tätä reittiä yli 40 vuotta. COVID-19 koronaviruksella on ollut suuria vaikutuksia matkustajaliikenteeseemme. 

 

Jos sinulla on varaus tälle reitille, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon +44 (0) 343 208 1800 (palvelu englanniksi) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@stenaline.fi (palvelu suomeksi).


laivat puolaan

Tiedot päivitetty 18.3.2020 klo 11:00

 

Matkustajaliikennettä jatketaan reitillä Karlskrona - Gdynia
Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme pääsisivät takaisin kotiin Ruotsiin ja Puolaan ja laivamme jatkavat liikennöintiä alkuperäisten aikataulujen mukaan myös ajalla 18-24.03.2020.


Stena Line jatkaa aikataulujen mukaista matkustaja- sekä rahtiliikennettä normaalisti reitillä Karlskrona – Gdynia. Puolan uudet rajamääräykset saattavat tuoda rajoituksia maahan pääsylle.


Huomaa, että Puola on asettanut rajoituksia matkustajaliikenteelle rajoilla. Kaikille matkustajille tehdään terveystarkastukset, jotka koostuvat lämpötilan mittaamisesta ja terveysilmoituksen täyttämisestä. Puolaan palaavien Puolan kansalaisten on suoritettava pakollinen 14 päivän karanteeni. Ulkomaalaisten saapumiseen Puolaan sovelletaan erityisiä rajoituksia. Ne muiden maiden kansalaiset, jotka eivät täytä poikkeussääntöjen ehtoja, eivät pääse Puolaan.

 


Poikkeussäännöt Puolaan pääsemiseksi

 • Muiden maiden kansalaiset, jotka ovat naimisissa tai joilla on yhteisiä lapsia Puolan kansalaisen kanssa.
 • Muiden maiden kansalaiset, joilla on Puolan kansalainen uskottuna miehenä tai valtuuttajana.   
 • Muiden maiden kansalaiset, joilla on puolalainen henkilötodistus (Karta Polaka)   
 • Diplomaatit ja heidän perheensä
 • Muiden maiden kansalaiset, joille on myönnetty oleskelulupa Puolassa.   
 • Muiden maiden kansalaiset, joilla on työlupa Puolassa.
 • Muiden maiden kansalaiset, jotka toimivat ammatissaan rahti- tai henkilöliikenteessä.

 • Poikkeussäännöt 14 päivän karanteeniin Puolassa

  • Muiden maiden kansalaiset, jotka asuvat lähellä Puolan maarajaa (ei merirajaa), ja jotka käyvät töissä Puolassa rajan yli. .
  • Puolan kansalaiset, jotka asuvat lähellä Puolan maarajaa (ei merirajaa), ja jotka käyvät toisesta maasta töissä Puolassa rajan yli.
  • Ammattikuljettajat, jotka ovat rahti- tai henkilöliikenteessä ja ylittävät rajan työssään.

  • Koronaviruksen leviämisen estämiseksi otamme käyttöön pakollisen hyttivarauksen kaikille matkustajille sekä päivä- että yömatkoilla. Henkilöliikenteen tilanne voi muuttua ja rajoituksia voidaan jatkaa. Suosittelemme pysymistä hytissä koko matkan ajan, jos ei ole välttämätöntä käyttää laivan palveluita. Laivan palveluita on nyt vähennetty. 


   Kuluton muutosoikeus koskee kaikki lähtöjä 30.4. asti. Muutoskuluja ei peritä, mutta mahdollinen uuden lähdön uusi hinta huomioidaan varausta muutettaessa. Voit tehdä muutoksen itse täältä.


   Yhteenveto

   • Stena Linelta tehdyt laivamatkan + hotellivarauksen sisältävät varaukset periodille 18/3 - 25/3 voi peruuttaa Valmismatkaehtojen mukaisesti numerosta +44 (0) 343 208 1800 (palvelu englanniksi)
   • Varaukset Economy -luokkaan voi muuttaa ilman muutoskuluja. Mahdollinen uusi hinta huomioidaaan uudessa lähdössä. Peruutuksissa ovat voimassa normaalit peruutusehdot. Kirjaudu varaukselle ja tee muutos täällä.
   • Varaukset Flexi- ja Premiumluokkaan voi muuttaa ilman muutoskuluja. Mahdollinen uusi hinta huomioidaaan uudessa lähdössä. Peruutuksissa ovat voimassa normaalit peruutusehdot. Kirjaudu varaukselle ja tee muutos täällä.

   Viimeisin tieto koskien matkoja Tanskaan ja Puolaan.

    

    

   laivat Saksaan

   Tiedot päivitetty 17.3.2020 klo 16:55

    

   Trelleborg - Sassnitz
   Koronavirusuhan vuoksi Rügenin saari on suljettu matkailijoilta. Tästä syystä emme enää voi liikennöidä reittiä Trelleborg - Sassnitz. Kaikki, joilla on lähiviikoille Economy, Flexi tai Premium lippuvaraus tälle reitille, ovat saaneet ilmoituksen sähköpostilla ja heidän varauksensa on siirretty reitille Rostockiin. Jos haluaa muuttaa varaustaan toiseen lähtöön, sen voi tehdä sen itse netissä ja maksaa mahdollisen hintojen erotuksen.

   Kaikki päiväristeilyn tälle reitille varanneet saavat lahjakortin, jolla voi varata uuden matkan Stena Linella myöhemmin tänä vuonna. Kaikki tällaisen päiväristeilyn varanneet tulevat saamaan ohjeet sähköpostilla. Ohjeissa kerrotaan tarkemmin, miten uuden korvaavan matkan voi varata.

    

   Trelleborg - Rostock

   Lauttamme reitillä Trelleborg – Rostock jatkavat liikennöintiä aikataulun mukaan. Maanantaista 23.3. alkaen suurin matkustajamäärä tällä reitillä on rajattu 299 matkustajaan. Laivan kaupoissa ja ravintoloissa tulee olemaan rajoitetut aukioloajat.

    

   Göteborg - Kiel

   Lautat reitillä Göteborg -Kiel jatkavat liikennöintiä aikataulun mukaan. Tiistaista 17.3. alkaen suurin matkustajamäärä tällä reitillä on rajattu 299 matkustajaan. Kaikki viihde-esitykset on peruttu ja buffet ravintola on suljettu. Ruokatarjoilu jatkuu á la carté ravintolassamme. Kaupat laivalla ovat auki rajoitetuin aukioloajoin.

    


   lautat Latviaan

   Päivitetty 16.3.2020 klo 18:28

   Latvia sulkee rajansa periodilla 17.3. – 14.4.2020. Tämä tarkoittaa, että matkustajat eivät voi kulkea lautoilla Latviaan. Rahtikuljetuksiin liittyvät uudet rajoitukset käsitellään rahtiosastollamme.

   Jos sinulla on varaus, voit tehdä muutoksen itse täältä.


   Yhteenveto

   • Stena Linelta tehdyt laivamatkan + hotellivarauksen sisältävät varaukset periodille 17/3 – 14.4.2020 voi peruuttaa Valmismatkaehtojen mukaisesti numerosta +44 (0) 343 208 1800 (palvelu englanniksi)
   • Varaukset Economy -luokkaan voi muuttaa ilman muutoskuluja. Mahdollinen uusi hinta huomioidaaan uudessa lähdössä. Peruutuksissa ovat voimassa normaalit peruutusehdot. Kirjaudu varaukselle ja tee muutos täällä.
   • Varaukset Flexi- ja Premiumluokkaan voi muuttaa ilman muutoskuluja. Mahdollinen uusi hinta huomioidaaan uudessa lähdössä. Peruutuksissa ovat voimassa normaalit peruutusehdot. Kirjaudu varaukselle ja tee muutos täällä.