Hengitä sisään ja ulos. Olet nyt Suomessa.

Jos pidät puhtaasta ilmasta, villistä luonnosta ja kulttuuria täynnä olevista kaupungeista, Suomi on sopiva valinta lomakohteeksi.

 

Yli 5,5 miljoonan asukkaan Suomessa on turvallinen ja vieraanvarainen kulttuuri sekä historiaa ja perintöä, joka ulottuu vuosituhansien päähän.

 

Nykyään maan kaksi virallista kieltä ovat suomi ja ruotsi, mutta kaikkia yhdistää luonnon kieli. Valtavan järvien, metsien ja saunojen määränsä ansiosta Suomi on ulkoileva, hyvinvointikeskeinen maa, joka on virallisesti nimetty maailman onnellisimmaksi maaksi viimeksi kuluneiden kuuden vuoden ajan World Happiness Report -tutkimuksen mukaan.

 

Kaiken tämän hyvyyden myötä turistien on helppo saapua Suomeen ja astua onnellisuuteen.

 

SAAVU STENA LINELLA

Aloita seikkailu Suomessa Stena Linen kanssa! Pakkaa tavarasi autoon ja matkusta lautalla Nynäshamnista Hankoon, jonka kautta pääset suoraan Etelä-Suomen rannikolle ja sen pitkään saaristoon.

 

Täällä monet kylät ja saaret tuudittavat sinut lepoon merellisellä viehätysvoimallaan, alkuvoimaisuudellaan ja tuoreilla merenantimillaan.

 

Ajele rauhassa rannikkoa pitkin tai tuo pyöräsi mukanasi ja pyöräile monilla alueen luonnonkauniilla reiteillä.

 

KAUPUNKILOMAT

Suomen maaseutukaupungit ja kylät ovat paras tapa tavata käsityöläisiä ja tutustua Suomen kulttuuriperintöön, mutta jos haluat painaa kaasua, Suomen kaupunkikeskukset ovat helposti saavutettavissa autolla tai moottoripyörällä matkustavalle.

 

Pääkaupunki Helsinki on vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Hangosta ja tunnettu arkkitehtuuristaan, museoistaan, taidegallerioistaan, ostoksistaan ​​ja musiikkielämästään.

 

Vain hieman yli kahden tunnin matkan päässä Helsingistä sijaitseva Tampere on suositun järviseudun portti, ja se on täynnä yleisiä saunoja, museoita ja perhekohteita.

 

Maan vanhin kaupunki Turku on vain kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Koe sen linna ja mukulakivikadut, ennen kuin lähdet tutustumaan Turun saariston kauniisiin saariin ja lahtiin.

 

LOMAILE PAIKALLISEEN TYYLIIN

Suomi on metsien ja järvien maa, ja suomalaiset suuntaavat mielellään luontoon. Jokamiehenoikeuden ansiosta voit liikkua lähes missä tahansa, ja monissa kansallispuistoissa on merkittyjä vaellusreittejä ja majoitusvaihtoehtoja.

 

Suomalaiset matkustavat kesäisin laajalle järviseudulleen, joka on Euroopan suurin järvialue. Nauti rauhasta majoittumalla nopealla internetyhteydellä ja yksityisellä rantasaunalla varustetussa mökissä tai perustason puisessa mökissä, jossa pääset todella irrottautumaan yhteiskunnasta.

 

Jos haluat kokemuksia, joissa riittää kerrattavaa vielä pitkään, erämaamatkanjärjestäjät voivat auttaa sinua jäljittämään Euroopan ”suuren viisikon” – karhuja, ahmoja, susia, ilveksiä ja hirviä – vierailemasi alueen mukaan.

 

SUOMI PERHEMATKAAJILLE

Loputtoman puistoissa, metsissä, rannikolla ja pyöräilyreiteillä tapahtuvan ajanvieton lisäksi Suomessa riittää upeita kohteita perheille.

 

Jos pidät seikkailupuistoista, suuntaa Tampereen Särkänniemeen kokemaan innostavia ajeluja, satutilan ja akvaarion.

 

Energisimmät pääsevät seikkailemaan Flowpark Varalan puiden latvoissa kaapelikeinuilla, köysiradoilla ja muilla laitteilla tässä ekologisessa seikkailupuistossa.

 

Tove Janssonin ihailijoiden on syytä vierailla Turun lähellä sijaitsevassa Muumimaailmassa, jossa pääset kokemaan taianomaisen tarinoiden maan ja tapaamaan hahmoja.

 

SUOMEN FESTIVAALIT

Suomalaiset pitävät festivaaleista – epävirallisista saarikokoontumisista kausiluonteisiin kansanjuhliin.

 

Kesä tuo mukanaan kalenterin täydeltä tapahtumia jokaiseen musiikkimakuun jazzista teknoon, mukaan lukien Hiljaisuus-festivaali Lapissa! Rockmusiikin fanit nauttivat Rockfestin legendaarisista kokoonpanoista, kun taas Flow Festival tuo kansainväliset poptähdet Helsinkiin.

 

Savonlinnan Oopperajuhlat on kuukauden mittainen erityinen festivaali, joka järjestetään joka kesä korkealle kohoavassa keskiaikaisessa linnassa Suomen suurimman järven rannalla.

 

Löydät omaperäisyyttä matkustamalla syksyllä Helsinkiin Baltic Circle -teatterifestivaaliin, joka on kansainvälinen nykytaiteen festivaali.

 

MATKUSTUSAJANKOHTA

Matkustitpa Suomeen milloin tahansa, siellä on aina jotain nautittavaa jäätyneistä järvistä keskiyön aurinkoon, ruskan värjäämiin syysmetsiin ja kevään heräämiseen.

 

Tee suomalaisten tavoin ja ota kaikki irti jokaisesta vuodenajasta: hiihtele, luistele, sukella avantoon ja jahtaa revontulia talven hiljaisuudessa; juhli, ui, pyöräile ja tutki rannikkopolkuja ja kansallispuistoja kesän antaman energian voimin.

 

SYÖ, JUO, MAISTA, JAA

Suomalainen ruoka on tuoretta, yksinkertaista ja kauden mukaista. Nauti ruisleipäkorin antimista lohikeiton rinnalla. Osallistu rapujuhliin. Nauti Helsingin Michelin-tähdellä palkittujen kokkien tuoreimmilla raaka-aineilla ja suurella mielikuvituksella valmistamista herkuista. Tilaa karjalanpiirakka, joka on riisillä, perunoilla tai porkkanoilla täytetty sekä kananmunalla ja voilla viimeistelty ruiskuorinen piirakka. Levitä leipomuksen päälle lakkahilloa. Huuhtele ruoat alas vahvalla kahvilla tai annoksella Finlandia Vodkaa. Juokse metsäpolulla ja mene sitten jälleen saunaan.

Jos pidät puhtaasta ilmasta, villistä luonnosta ja kulttuuria täynnä olevista kaupungeista, Suomi on sopiva valinta lomakohteeksi.

 

Yli 5,5 miljoonan asukkaan Suomessa on turvallinen ja vieraanvarainen kulttuuri sekä historiaa ja perintöä, joka ulottuu vuosituhansien päähän.

 

Nykyään maan kaksi...

Lue lisää Lue vähemmän

Matkusta laivalla suoraan Nynäshamnista Hankoon

Nauti matkasta Suomeen

Alkaen € 72 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Satamien sijainnit

Kartta, jossa näkyvät reitit ja satamat Suomeen ja Suomesta

Matkusta uudella reitillämme Hangosta Nynäshamniin! Hanko sijaitsee Suomen etelärannikolla. Satamaan pääsee pääportilta, joka on vastapäätä Korsmaninkadun toriaukiota.

Valitut kohteet

Matkusta laivalla suoraan Nynäshamnista Hankoon

Nauti matkasta Suomeen

Alkaen € 72 yksisuuntainen, auto, kuljettaja ja istumapaikka

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.