Lyhyt matka Ruotsista Saksaan

Lähde risteilylle


Lyhyen loman aikana joka hetki on tärkeä – ja risteily Göteborgista Kieliin Stena Linella on täynnä ikimuistoisia hetkiä. Voit nauttia 14 tunnin matkasi aikana herkullisesta ruoasta ja juomasta, viihteestä, reiluista alennuksista laivan kaupassa ja runsaasta ajasta liikkua ja nauttia raittiista ilmasta, ennen kuin vetäydyt omaan hyttiisi. Saavut Kieliin hyvin levänneenä ja valmiina päivän tutkimusmatkalle. Matka on niin rentouttava ja hauska, että haluat varmasti kokea sen uudelleen – ja onneksi meno-paluumatka tarkoittaakin, että voit tehdä sen pian. Tervetuloa, astu laivaan. 

 

Vieraile Kielissä


Risteilyyn sisältyy kokonainen päivä Pohjois-Saksan Kielissä, joka on upea rannikkokohde ja johon on erittäin helppo tutustua kävellen. Nautit sitten shoppailuterapiasta kuuluisassa CITTI-ostoskeskuksessa, herkullisista saksalaisista oluista ja ainutlaatuisista paikallisista herkuista (pyökkisavustettu kinkku – Holsteiner Katenschinken – on ehdottomasti kokeitava herkku) tai pistäydyt perheen kanssa Weissenhäuser Strandin subtrooppisilla Itämeren rannoilla, ihastut varmasti päivän aikana Kieliin ja haluat palata sinne pian uudelleen.


Lue lisää Kielistä.

 

 

Ehdot

 

Stena Linen liiketoimintaehdot koskevat kaikkia varauksia ja matkoja:

 

* Koskee meno-paluumatkaa, jossa on kaksi yötä laivalla. Hintaesimerkki koskee kahden aikuisen varausta, jossa yöpyminen on kahden makuupaikan ylä- ja alasängyt sisältävässä hytissä. Paikkoja on rajoitetusti.

Purjehdi Göteborgista Kieliin

Lähde risteilylle Saksaan

Alkaen 10 €/henkilö

Nauti rentouttavasta risteilystä!

Hinnat ja ehdot

 • Ikäryhmä
  Hinta
 • Aikuinen (16+ vuotta vanha)
  Alkaen 10
 • Lapsi (4-15 vuotta)
  Alkaen 5
 • Vauva (0-3-vuotias)
  Aina ILMAINEN
 • Family (2 adults and 2 children)
  Alkaen 28

Stena Linen liiketoimintaehdot koskevat kaikkia varauksia. Lisätietoja saat lukemalla Ehdot

Purjehdi Göteborgista Kieliin

Lähde risteilylle Saksaan

Alkaen 10 €/henkilö

Lähtö
Paluu

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua varauksesi kanssa? Katso usein kysytyistä kysymyksistä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.