Etsi ja varaa
Tietoa Covid-19 / Koronavirukseen Liittyen

Koronavirus COVID-19 näyttää jatkavan leviämistä ja ymmärrämme sen huolen ja epävarmuuden, mitä tästä seuraa. Seuraamme tilanteen kehittymistä erittäin tarkkaan. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja teemme lukuisia eri toimenpiteitä varmistaaksemme kaikille turvallisen ja mukavan matkan. Emme peri muutoskuluja niiltä matkustajilta, jotka haluavat muuttaa varauksensa lähtöpäivää. Tämä koskee kaikkia reittejämme lähdöillä 31.5.2020 asti.

 

Voit itse muuttaa varauksesi lähtöpäivää kirjautumalla varauksellesi täältä


Viimeisimmät tiedot koronavirukseen ja matkaehtoihin liittyen löytyvät täältä


Viimeisin tieto koskien matkoja Tanskaan, Puolaan, Saksaan ja Latviaan


Jos olet epävarma matkasi suhteen, voit halutessasi muuttaa matkavarauksesi avoimeksi lipuksi. Tämä koskee kaikkia varauksia, joiden lähtöpäivä on ennen 31.5.2020. Tällöin alkuperäinen varaus perutaan, mutta varauksen arvo jää käyttöösi vuoden 2020 tai 2021 lähdöille. Uusi varaus tulee tehdä 30.11.2020 mennessä. Voit muuttaa varauksesi itse avoimeksi lipuksi nettisivullamme kohdassa “Omat sivut”. Siihen tarvitset vain varausnumeron ja sähköpostiosoitteesi. 

Matkat Englantiin ja Irlantiin

Hoek van Holland - Harwich

Kaikkein mukavin lauttamatka Englantiin, erittäin edulliset autohinnat lautalla tai lomamatkat Lontooseen ilman autoa. Valitsetpa matkustamisen Stena Line lauttojen aluksella päivällä tai yöllä, voit rentoutua mukavasti. Tervetuloa lautalle!


Guest Service
MATKUSTATKO ENGLANTIIN?

Mukavin tapa matkustaa Englantiin antaa myös parhaan vastineen rahoillesi. Voit valita joko päivä- tai yövuoron. Vaitsetpa kumman tahansa, Stena Linen laivoilla on helppo rentoutua. Tervetuloa mukaan!

Lautat Englantiin ja Irlantiin, lauttaliput, risteilyt – Stena Line linjat 
Stena Line on yksi maailman suurimmista lauttaliikenneoperaattorista, jolla on 50 vuoden menestyshistoria tällä alalla. Panostamme palvelujen korkeaan laatuun, minkä ansiosta olemme johtava lauttaliikennetoimija monien maiden markkinoilla. Joka vuosi Stena Linen aluksilla matkustaa lähes 15 miljoonaa matkustajaa.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

SSL