Etsi ja varaa

Matkat Englantiin ja Irlantiin

Lauttamatka Englantiin & Irlantiin

Hoek van Holland - Harwich


Kaikkein mukavin lauttamatka Manner-Euroopasta Englantiin, erittäin edulliset autohinnat lautalla tai lomamatkat Lontooseen ilman autoa. Valitsetpa matkustamisen Stena Linen lautalla päivällä tai yöllä, voit rentoutua mukavasti merimatkan aikana. Tervetuloa lautalle!

 

Cairnryan - Belfast | Liverpool - Belfast | Holyhead - Dublin | Fishguard - Rosslare | Cherbourg - Rosslare

 

Stena Linella on monta vaihtoehtoista lauttareittiä Irlantiin. Tutustu reittivaihtoehtoihin, aikatauluihin ja edullisiin hintoihimme. Uusimmat ja moderneimmat laivamme seilaavat juuri näillä vesillä. Kaikilla laivoillamme on tarjolla monipuoliset palvelut, joten sinä ja perheesi voitte nauttia rentouttavasta merimatkasta!


Lautat Englantiin ja Irlantiin, lauttaliput, risteilyt – Stena Line linjat 
Stena Line on yksi maailman suurimmista lauttaliikenneoperaattorista, jolla on 50 vuoden menestyshistoria tällä alalla. Panostamme palvelujen korkeaan laatuun, minkä ansiosta olemme johtava lauttaliikennetoimija monien maiden markkinoilla. Joka vuosi Stena Linen aluksilla matkustaa lähes 15 miljoonaa matkustajaa.

Online-maksujen turvallisuus 
Luottokorteilla tehtävät maksut salataan sivustollamme SSL-protokollalla. Sen ansiosta GlobalSign lähettää tietosi turvallisesti. Klikkaa logoa ja lue lisää.

SSL